2020-10-04 09:00:15
Φωτογραφία για Δέσποινα Βανδή: «Στα 50 μου συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι αλλάζουν το πως σε βλέπουν»



Στον καναπέ του «Dot» κάθισε η Δέσποινα Βανδή, η οποία εξομολογήθηκε το πως η ηλικία έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα, ενώ έδωσε την δική της απάντηση στους επικριτές της.

«Είμαι ευέλικτη, δεν ήμουν έτσι πάντα. Μεγαλώνοντας είδα ότι είναι προτέρημα να προσαρμόζεσαι στις συνθήκες γιατί αλλιώς θα σπάσεις. Δεν είμαι ένας άνθρωπος που έχω πει ότι εγώ είμαι τραγουδίστρια και δεν θέλω να κάνω τίποτα άλλο ή ότι θέλω να είμαι πάντα στα μπουζούκια επειδή αυτό ξέρω, αυτό γνωρίζω κι αυτό πρέπει να κάνω. Όχι. Μεγαλώνοντας και ειδικά μετά τα 4ο είπα θέλω να δοκιμάσω πράγματα. Αφού το νιώθω μέσα μου κι αποτυχία να κάνω θα είναι ένα δικό μου λάθος που το αγαπώ. Δεν έχουν αποφασίσει κάποιοι άλλοι για εμένα, εγώ αποφασίζω. Το αγαπώ, θα το τολμήσω μην μου μείνει απωθημένο ότι δεν το έκανα.

Μέχρι τα 40 ήμουν αρκετά κλειδωμένη

. Φοβόμουν να τολμήσω γιατί όταν κάνεις επιτυχία μέσα από συγκεκριμένα πράγματα είναι πολύ ωραίο αυτό. Είναι πιο δύσκολο να τολμήσεις να εκτεθείς σε κάτι άλλο. Εγώ αισθάνθηκα ότι στα 40 μου άρχισα να αλλάζω επί της ουσίας. Στα 50 μου που ήταν πρόσφατα συνειδητοποίησα ότι οι άλλοι αλλάζουν πως σε βλέπουν. Δεν αλλάζεις εσύ. Εγώ και στα 49 και στα 48 στα ίδια βρισκόμουν. Με το που μπαίνει μια γυναίκα στα 50 αρχίζει η άλλη να λέει «ε αυτή η φωτογραφία που έβγαλες είναι λίγο σέξυ, είσαι 50″. Μα προχθές ήμουν 49 και 48 και δεν σε πείραζε. Άρα αλλάζει η οπτική των άλλων, εσύ είσαι αυτό που ήσουν. Δεν σου επιτρέπεται επειδή μπήκε ένας αριθμός; Ποιος το ορίζει αυτό;

Δεν μπορώ να το αναλύσω αλλά δεν ήμουν ένας άνθρωπος που λειτουργούσε με γκάζι. Δεν ήθελα να κάνω λάθη και να χαλάσω τις προσδοκίες των άλλων, ακόμα κι αυτά που έγραφαν οι fans περιμένουμε αυτό ή εκείνο. Εμένα αυτό με πίεζε πάρα πολύ κι έπρεπε να ανταποκριθώ σε αυτό που περίμεναν οι άλλοι από εμένα και κάποια στιγμή είπα παιδιά περιμένετε εσείς θέλετε αυτό, εγώ θέλω άλλα» είπε η Δέσποινα Βανδή.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ