2020-10-21 18:33:17
Φωτογραφία για Αυτοκτόνησε ένας νέος δραστήριος επιστήμων ο ιδιοκτήτης της Νέας Θάλπης, του γηροκομείου στον Αγ. Στέφανο

του Αλέξανδρου Γιατζίδη, διευθυντή σύνταξης,  medlabnews.gr iatrikanea

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα ότι ο Δημήτρης Καμπανάρος έθεσε τέρμα στην ζωή του. Δεν άντεξε το βάρος των υποχρεώσεων που είχε αλλά και που έρχονταν μετά την εύρεση των τριών θετικών κρουσμάτων στο γηροκομείο του στον Αγ. Στέφανο. Είναι γεγονός ότι από την προηγούμενη οικονομική κρίση υπήρχαν αρκετές πιέσεις οικονομικές όπως και σε όλους τους αντίστοιχους χώρους. 

Ο Δημήτρης που ήξερα και είχε τύχη παλαιότερα να συνεργαστώ μαζί του ήταν τελειομανής και ιδιαίτερα ευαίσθητος. Αγαπούσε πολύ την δουλειά του και ίσως ήταν από τους ελάχιστους που έκανε πράξη τις σπουδές του, στον χώρο αφού είχε ειδικές σπουδές Γεροντολογίας σε ένα από τα πιο γνωστά Πανεπιστήμια της Ευρώπης το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης, και έχοντας Μεταπτυχιακό (2001-2003) και Διδακτορικό τίτλο σπουδών (2003-2006 – υποτροφία του Κρατιδίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης). 

Ηταν πολυγραφότατος και είχε για χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του και τις γνώσεις του στους Δήμους Ηλιούπολης και Διονύσου. Μάλιστα είχε βραβευτεί  ο Δήμος Ηλιούπολης με το Πανελλήνιο Βραβείο Ενεργού Γήρανσης και Διαγενεακής Αλληλεγγύης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Ηταν ταμίας της Πανελλήνιας Ένωσης των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Το γεγονός δημοσιοποίησε ο δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης με ανάρτησή του:

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκα πριν από λίγο την τραγική είδηση του θανάτου του συμπολίτη μας Δημήτρη Καμπανάρου, ο οποίος υπήρξε ιδιοκτήτης της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Νέα Θάλπη».

Δυστυχώς, ο αποβιώσας αφαίρεσε τη δική του ζωή, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, ενώ όπως όλοι γνωρίζουμε, πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποιήθηκε το γεγονός ότι βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 μία φιλοξενούμενη και δύο υπάλληλοι της Μονάδας που διατηρούσε.

Ο Δ.Κ. υπήρξε ένα εξέχον μέλος της κοινωνίας του Δήμου Διονύσου, άριστος επιχειρηματίας και διαπρεπής επιστήμονας, ιδιαίτερα αγαπητός από την τοπική μας κοινωνία.

Θέλω να πω ότι είμαι συγκλονισμένος από την τραγική είδηση.

Εκφράζω και εκ μέρους των συναδέλφων μου τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος και την αμέριστη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν.

Καλό Παράδεισο να έχει…»

Την τραγική είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα και ο Οίκος Ευγηρίας:






medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ