2020-10-24 21:10:25
Φωτογραφία για Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής:  κα Βέμη - Καρέλου Αθηνά, οφείλετε να μιλήσετε.  Ασφαλώς έχετε και εσείς πολιτικές ευθύνες.ΔΗΜΟΣ  ΑΚΤΙΟΥ  ΒΟΝΙΤΣΑΣ -ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ από τη σύσταση του μέχρι σήμερα.

Γράφει ο  Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 

Μαθηματικός

Μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης. 

Αγαπητοί Αναγνώστες.

      Στη προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Κατούνα, η πρώην Αντιδήμαρχος κ Βέμη - Καρέλου Αθηνά  υπέβαλλε τη παραίτηση της από τη θέση του Αντιδημάρχου και  ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίηση της από τη Δημοτική παράταξη του Δημάρχου κ Αποστολάκη. Σε ανακοίνωση της , ανάμεσα στα άλλα τονίζει.

"Δυστυχώς όμως, οι καιροί που διανύουμε είναι πονηροί και χαρακτηρίζονται από τις ενέργειες καιροσκοπικών χαρακτήρων. Κάποιοι από αυτούς και μάλιστα από την παράταξή μας, προσπαθούσαν να μπουν εμπόδιο προς αυτή την κατεύθυνση, με τις ευλογίες του Δημάρχου, περιπλέκοντας τα πράγματα και δυσκολεύοντας τις αποφάσεις της Αντιδημάρχου, οι οποίες   είχαν ως κίνητρο τα συμφέροντα των δημοτών".

Κατόπιν των ανωτέρω  θεωρούμε ότι η Δημοτική Σύμβουλος κ Βέμη- Καρέλου Αθηνά ΟΦΕΙΛΕΙ να μιλήσει.   Θα το κάνει; ΟΨΟΜΕΘΑ. 

 

Αγαπητοί Συνδημότες.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ