2020-11-02 13:50:04
Φωτογραφία για Έλληνας Dj και «τεράστιος αρνητής του κορωνοϊού» ομολογεί μέσα από το νοσοκομείο: Πήρα το μάθημα μου!
Ο Dj καλεί τους διαδικτυακούς του φίλους να πιστέψουν στην ύπαρξη και επικινδυνότητα του κορωνοϊού  «Πήρα το μάθημα μου!»: Τις λέξεις αυτές χρησιμοποίησε Έλληνας Dj και αρνητής του κορωνοϊού για να περιγράψει την περιπέτεια με την υγεία του αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί μετά τη νόσησή του με Covid-19.

Ο εν λόγω Dj ο οποίος θεωρείται από τα πιο γνωστά ονόματα στη νυχτερινή διασκέδαση καθώς έχει εργαστεί σε αρκετά δημοφιλή κλαμπ διασκέδασης της Αθήνας και όχι μόνο, γνωστοποίησε στο κοινό του ότι κόλλησε κορωνοϊό μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στη σελίδα του στο Facebook.

Σε μια έκρηξη ειλικρίνειας, εμφανίστηκε μετανοιωμένος που όλο αυτό τον καιρό δεν παραδεχόταν την ύπαρξη της Covid-19 και τις τραγικές επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων. Στην ανάρτηση του χαρακτηρίζει επί λέξει τον εαυτό του, «τεράστιο αρνητή του ιού», που πήρε το μάθημα του, συμβουλεύοντας όσους δεν πιστεύουν στον ιό, να δουν το νόμισμα κι από την άλλη φορά, καθώς όπως λέει, «δεν είναι κακό να φυλάμε τα ρούχα μας».


Συγκεκριμένα, γράφει: «Σαν τεράστιος αρνητής κι εγώ αυτού του ιού πήρα το μάθημα μου!!! Όχι δεν μπαίνω σε λεωφορεία, ούτε σε τρένα. Ούτε συνωστίζομαι σε ουρές!!! Όσοι με ξέρουν, ξέρουν και που κινούμαι…δεν θα κάνω κήρυγμα απλά θα σας πω πως από την Τετάρτη το πρωί μέχρι και σήμερα που είμαι αρκετά καλύτερα λόγω νοσηλείας, πέρασα ότι πιο βαρύ έχω περάσει σε ίωση στη ζωή μου. Μου έκανε αμέσως πνευμονία χωρίς να έχω θέμα, χωρίς να είμαι καπνιστής, πυρετό και φρικτούς πονοκεφάλους!!! Αυτά και δείτε λίγο το νόμισμα κι από την άλλη παιδιά, δεν είναι κακό να φυλάμε τα ρούχα μας..»

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά, ο Dj κατέβασε την ανάρτηση του, χωρίς να εξηγήσει για ποιο λόγο κι ενώ είχε ήδη κοινοποιηθεί σε εκατοντάδες προφιλ.

Η ανάρτηση του Dj μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται Ο Dj ήταν σκληρός αρνητής του ιού, δεν δεχόταν την άποψη ότι ο κορωνοϊός υπάρχει και μάλιστα ανέβαζε τις αναρτήσεις του Γρηγόρη Πετράκου στο προφίλ του
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ