2020-11-02 15:40:15
Φωτογραφία για Ποιους θα δούμε απόψε στο «Σημείο Συνάντησης»;
Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 00.15 ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Σταρόβας δίνουν το δικό τους ραντεβού σε ένα ιδιαίτερο «Σημείο Συνάντησης». Οι δύο καλλιτέχνες κάθονται απέναντι και συζητούν για πρότυπα ομορφιάς και εξωτερική εμφάνιση, για Τέχνη, για μουσική, για ψυχολογία αλλά και social media.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος αφηγείται πώς ασχολήθηκε με το θέατρο, παρόλο που όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει γιατρός και εξηγεί γιατί είχε πάντα την ανάγκη να νιώθει αυτόνομος. Επίσης, περιγράφει τις δυσκολίες που βίωσε μέχρι να έρθει η επιτυχία και η αναγνωσιμότητα ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στο πως νιώθει που ο κόσμος τον έχει συνδυάσει με συγκεκριμένους τηλεοπτικούς ρόλους αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο Δημήτρης Σταρόβας μιλάει για τη σχέση του με τη μουσική και παραδέχεται πως πάντα μέσα του ένιωθε μουσικός και όχι ηθοποιός ή παρουσιαστής. Επίσης, σχολιάζει με καυστικό και ειλικρινές τρόπο τα ριάλιτι προγράμματα και τα πρότυπα ανθρώπων που προάγουν, σχολιάζει τους λεγόμενους «influencers» ενώ αναφέρεται και στο πως διαχειρίζεται την απόρριψη επαγγελματική ή προσωπική.

Τα αμοιβαία πειράγματα δίνουν ένα διαφορετικό τόνο στην συζήτηση των δύο καλλιτεχνών και η αμεσότητα της κουβέντας δίνει τον τόνο. Σε αυτό το «Σημείο Συνάντησης» οι αλήθειες έρχονται στο φως μέσα από το χιούμορ και με έναν σχεδόν περιπαιχτικό τρόπο. Όλα αυτά, τη Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου και ώρα 00.15, στην ΕΡΤ1.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ