2020-11-18 21:12:59
Φωτογραφία για «Στο κόκκινο» η Βόρεια Ελλάδα - Σκέψεις και για κλείσιμο των χερσαίων συνόρων
«Συναγερμός» από Σωτήρη Τσιόδρα για την επέλαση του κορωνοϊού στη Βόρεια Ελλάδα  Το ανησυχητικό μήνυμα του λοιμωξιολόγου για την πανδημία μετέφερε ο υπουργός Υγείας

Συναγερμό ...σήμανε απόψε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας κ. Σωτήρης Τσιόδρας για την κατάσταση που επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα και τις συνθήκες που διαμορφώνονται μετά και τις νέες μολύνσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε ενημέρωση αμέσως μετά την αφιξή του από τα ΗΑΕ και όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες στο τραπέζι έχει πέσει και η πρόταση για lockdown στα βόρεια σύνορα. 

Όπως είναι γνωστό, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 3.209 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα 905 στη Θεσσαλονίκη, 207 στη Λάρισα και 166 στην Πέλλα.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα, λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ, ο Βασίλης Κικίλιας μετέφερε μήνυμα του καθηγητή λοιμωξιολογίας, κ. Σωτήρη Τσίοδρα με το οποίο έκρουσε ουσιαστικά τον κώδωνα του κινδύνου για όλη τη Βόρεια Ελλάδα και πιο πολύ για 8 νομούς.

«Ο καθηγητής, κ. Τσιόδρας μου έστειλε τους δείκτες θετικότητας ανά περιοχή (ανά 100.000 κατοίκους. Όλη η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται ουσιαστικά στο κόκκινο. Ο κ. Τσιόδρας μου ζήτησε να τονίσω ιδιαιτέρως τα Γρεβενά, την Πέλλα, τη Δράμα, την Πιερία, τη Λάρισα, τη Φλώρινα, τη Χαλκιδική και τον Έβρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας. 

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ