2020-11-30 16:30:10
Φωτογραφία για Παπανώτας για Μικρούτσικο: «Εκείνη ήταν η στιγμή που έφυγε από την ενεργό δράση»



O Δημήτρης Παπανώτας μίλησε στην Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. O δημοσιογράφος στην εκπομπή "Happy Day", μέσα σε όλα,αναφέρθηκε στην επιστροφή του Big Brother και του Αντρέα Μικρούτσικου .

Υπάρχει κάτι στην τηλεόραση που σας αρέσει πραγματικά;

Το Big Brother είναι σε άλλο κανάλι και δεν θα ήθελα να το σχολιάσω, αλλά το είχα πει πριν από χρόνια ότι θα κάνει νούμερα όποιος το ξανακάνει. Όταν το είχα πει, είχα κάτι διαφορετικό στο μυαλό μου. Μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή των συμμετεχόντων και των συντελεστών.

Των συντελεστών γιατί;

Χρειάζεται ένας πολύ έμπειρος παρουσιαστής που θα μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις.

Είναι και ο Ανδρέας Μικρούτσικος συντελεστής.

Θέλετε να μου πείτε ότι σε όλο το τηλεοπτικό στερέωμα δεν υπήρχε ένας άνθρωπος εν ενεργεία και έπρεπε να καλέσουν από την αποστρατεία τον κύριο Μικρούτσικο;

Εσείς θα παρουσιάζατε κάτι αντίστοιχο;

Ναι, θα το ήθελα στο κανάλι μου.

Πως σχολιάζετε το διαζύγιο της Ελεονώρας Μελέτη με τον Alpha;

Δεν το παρακολούθησα. Η Ελεονώρα είναι μια ιδιαίτερη τηλεοπτική προσωπικότητα και δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Ελπίζω να έγινε κοινή συναινέσει. Κι εγώ το είχα πάθει αυτό. Και, μάλιστα, ο αντικαταστάτης μου ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Έκανα το «Υπάρχει λόγος», μια εκπομπή με κοινωνικά θέματα, από τον Οκτώβριο μέχρι τα Χριστούγεννα. Θεώρησαν ότι δεν χωράει στην πρωινή ζώνη το κοινωνικό και έφεραν τον Μικρούτσικο να κάνει ένα κανονικό πρωινό. Δεν πήγε καλά, όπως θα θυμάστε, και ήταν η στιγμή που έφυγε από την ενεργό δράση ο Ανδρέας.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ