2020-12-03 18:04:26
Φωτογραφία για “Η Κοινότητα Μεσολογγίου δείχνει τον δρόμο για την συμμετοχή των δημοτών”



  “Η Κοινότητα Μεσολογγίου δείχνει τον δρόμο για την συμμετοχή των δημοτών”



Γράφει ο:  Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

       Ο εκδότης και ιδιοκτήτης της εφημερίδας κ. Σβέρκας Θεόδωρος και ο γράφων ως ανταποκριτής της εφημερίδας στο Δήμο της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου ευχαριστούμε τη Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσολογγίου κ. Όλγα Δασκαλή, η οποία ανταποκρίθηκε αμέσως στην επιθυμία μας και παραχώρησε τη συνέντευξη που ακολουθεί.

 

Σύντομο Βιογραφικό.

Η Όλγα Δασκαλή μεγάλωσε και διαμορφώθηκε στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου.

Αποφοίτησε από το 2ο Ενιαίο Λύκειο Μεσολογγίου με άριστα και συνέχισε τις σπουδές της στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα της Νομικής Σχολής

. Επέλεξε το Βέλγιο και το Πανεπιστήμιο του Λέβεν (K.U.Leuven) για τις μεταπτυχιακές της σπουδές με θέμα: “Ευρωπαϊκές Σπουδές: Ευρωπαϊκή Ένωση, Παγκοσμιοποίηση, Διακυβέρνηση” τις οποίες ολοκλήρωσε με έπαινο. Έχει δύο μετεκπαιδεύσεις: “Εκπαίδευση ενηλίκων και ανηλίκων” από το Τεχνολογικό Ίδρυμα Στερεάς Ελλάδας (2018) και “Δημόσιο Μάνατζμεντ” από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2020).

Είναι εγγεγραμμένη στον Δικηγορικό Σύλλογο Μεσολογγίου και δικηγορεί από το 2010. Από το 2017 ασκεί παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα ως διαχειρίστρια πολιτιστικών έργων.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ