2020-12-09 15:40:12
Φωτογραφία για «Μουσικό κουτί» με καλεσμένους τον Γιάννη Κότσιρα και την Ανδριάνα ΜπάμπαληΣε μεγάλα κέφια ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Ρένα Μόρφη, αλλά και οι καλεσμένοι τους στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ1, Γιάννης Κότσιρας και Ανδριάνα Μπάμπαλη, την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου στις 22:00.

Το φανατικό κοινό της εκπομπής που διαρκώς διευρύνεται θα ακούσει εξαιρετικά κομμάτια από τους καλλιτέχνες και θα απολαύσει απρόσμενα μουσικά «παντρέματα».

Όλα όμως γίνονται καθώς τα μαγικά δάχτυλα του Νίκου Πορτοκάλογλου και του Γιάννη Κότσιρα στις κιθάρες, αλλά και οι υπέροχες φωνές της Ρένας Μόρφη και της Ανδριάνας Μπάμπαλη «δένουν»  αρμονικά τον Mick Jagger και τον Bob Marley με τους δικούς μας Βασίλη Τσιτσάνη και Σπύρο Περιστέρη.Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν, καθώς εκτός του εξαιρετικού ρεπερτορίου, είναι απίστευτες και οι αφηγήσεις των καλεσμένων που διηγούνται ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα τους.

Ο Γιάννης Κότσιρας ερμηνεύει τη μεγάλη επιτυχία «Χρέη παλιά» του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Θα βρείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/73tCtlnGWws

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη «παντρεύουν» μουσικά τον Mick Jagger και τον Bob Marley με τον Βασίλη Τσιτσάνη και τον Σπύρο Περιστέρη.

Θα βρείτε το βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/RmfLgzWfOP4 Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ