2020-12-15 09:30:11
Φωτογραφία για Δικηγόρος Κωνσταντίνου Αγγελίδη: «Θα έχει 90%  αναπηρία για το υπόλοιπο της ζωής του»

Δικαίωσε τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών για το τροχαίο ατύχημα που είχε τον Δεκέμβριο του 2017, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με λεωφορείο, προξενώντας του σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία δεν έχουν ξεπεραστεί μέχρι και σήμερα.

Χθες το πρωί ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνων Τάτσης μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “T-Live” για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή.

«Αποδείχτηκε εν τέλει ότι το λεωφορείο επιχείρησε έναν ελιγμό αντικανονικό από τη δεξιά λωρίδα στην εντελώς αριστερή λωρίδα και με δεδομένο ότι ήταν και το λεγόμενο λεωφορείο –φυσαρμόνικα έκλεισε όλο το ρεύμα στη λεωφόρο Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος που έκανε τον ελιγμό να μην μπορέσει να αποφύγει την πρόσκρουση.Το κέντρο ελέγχου αναπηρίας, το κρατικό, επιβεβαίωσε τη μόνιμη βλάβη. Έδωσε πάνω από 90% αναπηρία στον Κωνσταντίνο για την υπόλοιπη ζωή του. Καμία δίκη, καμία αποζημίωση δεν μπορεί να αποκαταστήσει το μέγεθος της βλάβης σε αυτόν τον άνθρωπο και το πόσο έχει πληγεί αυτή η οικογένεια».

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
GNTM: Το μοντέλο που αποχώρησε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
GNTM: Το μοντέλο που αποχώρησε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ