2020-12-16 08:55:35
Φωτογραφία για H νέα Radeon RX 6900 XT ROG STRIX LC της ASUS



 Με την έναρξη των πωλήσεων της 6900 XT η ASUS αποκάλυψε την high end υλοποίηση που θα επιλέξουν όσοι θέλουν τις απόλυτες επιδόσεις.

 Οι υψηλές επιδόσεις στην κατηγορία έρχονται με την Radeon RX 6900 XT που κυκλοφόρησε επίσημα στις 8 Δεκεμβρίου στην αγορά από την AMD. Η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών ενσωματώνει περισσότερους πυρήνες από την απλή υλοποίηση φτάνοντας τους 5120 stream processors στο σύνολό της για απόλυτο 4K gaming. Η ASUS έχοντας ήδη μια αντίστοιχη υλοποίηση στην κατηγορία της RX 6800 XT, λανσάρει την RX 6900 XT ROG STRIX LC η οποία συνοδεύεται από ένα all in one σύστημα υδρόψυξης με ψυγείο 240mm και υβριδική ψύξη των εξαρτημάτων στην περίμετρο του πυρήνα όπως τις μνήμες GDDR6 αλλά και των VRM.

 

Η κάρτα περιλαμβάνει τις εξής εξόδους: 2x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.1 και 1x USB Type-C ενεργοποιώντας υποστήριξη για κάθε πιθανή οθόνη της αγοράς. Οι σωληνώσεις που οδηγούν στο ψυγείο των 240mm έχουν μήκος 600mm και έτσι δε θα αποτελέσουν πρόβλημα για οποιοδήποτε κουτί κυκλοφορεί. Η ASUS εγγυάται με την συγκεκριμένη υδρόψυκτη υλοποίηση αρκετά υψηλές επιδόσεις και χαμηλές θερμοκρασίες και όπως στην περίπτωση της RX 6800 XT, περιμένουμε αυξημένο θερμικό headroom για περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων με την οδό του overclocking. Οι ενεργειακές απαιτήσεις καλύπτονται από τρεις 8 Pin PCI-e συνδέσεις που υπόσχονται έτσι να δώσουν και περίσσια ενέργεια στον RDNA 2 πυρήνα. Τόσο η AMD όσο και η ASUS προτείνουν τη χρήση μιας μονάδας τροφοδοσίας 850W για την συγκεκριμένη κάρτα, ενώ με τα $999 που ζητάει η reference υλοποίηση, περιμένουμε το υβρίδιο της ASUS να κοστίζει σημαντικά περισσότερα χρήματα μόλις εμφανιστεί στα πρώτα καταστήματα της αγοράς.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ