2020-12-17 22:34:02
Φωτογραφία για Τραμπ «οχυρώνεται» στο Οβάλ γραφείο - Επιμένει να «αρνείται» την ήττα του από τον Μπάιντεν
Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN «σε στιγμές έντονης άρνησης ο Τραμπ εκμυστηρεύτηκε σε ορισμένους συμβούλους του πως θα αρνηθεί να φύγει από τον Λευκό Οίκο κατά την ορκωμοσία, ενώ θα το πράξει μόνο αν τον αναγκάσουν να περάσει το κατώφλι του». Τι και αν έχει περάσει σχεδόν 1,5 μήνας από τις αμερικανικές εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν λέει να παραδεχθεί την ήττα του καθώς φέρεται να αρνείται να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο ακόμα και την ημέρα της ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN «σε στιγμές έντονης άρνησης ο Τραμπ εκμυστηρεύτηκε σε ορισμένους συμβούλους του πως θα αρνηθεί να φύγει από τον Λευκό Οίκο κατά την ορκωμοσία, ενώ θα το πράξει μόνο αν τον αναγκάσουν να περάσει το κατώφλι του».

«Θα φύγει. Απλώς, αντιδρά» αναφέρει, σύμφωνα με το CNN, κάποιος από τους συμβούλους του. Σημειώνεται ότι ο Λευκός Οίκος δεν προέβη σε κάποιο σχόλιο αναφορικά με το δημοσίευμα και τις δηλώσεις Τραμπ.


Πώς περνάει ο Τραμπ τις τελευταίες μέρες του στο Λευκό Οίκο

Από το πέρας των εκλογών μέχρι και σήμερα τα emails των υπαλλήλων της Δυτικής Πτέρυγας του Λευκού Οίκου έχουν γεμίσει από αιτήματα για απονομή χάριτος από τον πρόεδρο Τραμπ. Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε ένα αρχείο όπου μέσα από αυτό παρακολουθούνται τα αιτήματα που απευθύνονται στον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ. Παρά το γεγονός ότι αρνείται την ήττα του φάνηκε πρόθυμος να ασχοληθεί με τα αιτήματα που του ζητούν. Είναι ενδεικτικό ότι σε κάποιες περιπτώσεις προχώρησε ακόμα και σε δημοσκόπηση αναφορικά με τους συνεργάτες του που θα έπρεπε να αποδώσει χάρη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ