2020-12-18 07:42:25
Φωτογραφία για «Βράζει» η Γερμανία: Πρώτη φορά πάνω από 30.000 κρούσματα


Για τεχνικούς λόγους, νωρίτερα σήμερα αναφέρθηκαν αρχικά περίπου 3.500 λιγότερα κρούσματα από το κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης Το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI) ανακοίνωσε ότι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Γερμανία ξεπέρασε για πρώτη φορά το όριο των 30.000.

Για τεχνικούς λόγους, σήμερα αναφέρθηκαν αρχικά περίπου 3.500 λιγότερα κρούσματα από το κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση του RKI στην ιστοσελίδα του. Αυτά προστίθενται στα 26.923 επιβεβαιωμένα κρούσματα τα οποία ανακοινώθηκαν το πρωί.

Λόγω του αυξανόμενου αριθμού των κρουσμάτων η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επιταχύνει τον εμβολιασμό. Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας Γενς Σπαν, ο εμβολιασμός θα πρέπει να ξεκινήσει αμέσως μετά τα Χριστούγεννα. «Ξεκινάμε με τους πολίτες ηλικίας άνω των 80 ετών και εκείνους οι οποίοι βρίσκονται σε γηροκομεία», ανακοίνωσε ο Σπαν.

Η καγκελάριος Μέρκελ προειδοποίησε χθες, Τετάρτη, ότι οι περιορισμοί λόγω κορωνοϊού θα μπορούσαν να συνεχιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα εάν ο πληθυσμός επιδείξει ανεπαρκή προθυμία για εμβολιασμό, δεδομένου ότι το όριο για την ανοσία της αγέλης είναι τουλάχιστον 60%. anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ