2020-12-21 02:22:27
Φωτογραφία για Το μυστήριο με τους μονόλιθους εξαπλώνεται. Μονόλιθος εμφανίστηκε ξαφνικά στην Ζηλανδία

medlabnews.gr iatrikanea

Το ταξίδι του περιβόητου μονόλιθου ανά τον πλανήτη συνεχίζεται. Μία νέα version εντοπίστηκε αυτή τη φορά στη Νέα Ζηλανδία!

E, αυτό πια είναι πραγματικό μυστήριο... Ο περιβόητος μονόλιθος ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες είχε εντοπιστεί τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη την Κυριακή το πρωί (τοπική ώρα) ξεφύτρωσε και στη Νέα Ζηλανδία!

Στο Christchurch Adventure Park του Πορτ Χιλς (στο νότιο νησί της Νέας Ζηλανδίας) δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους όταν εντόπισαν τον μονόλιθο.

Υπολογίζεται ότι τοποθετήθηκε μεταξύ 5 και 8 το πρωί χωρίς όμως να έχει εντοπιστεί το παραμικρό άλλο στοιχείο. Οι κλειδαριές μάλιστα ήταν σε θέση τους, καμία από αυτές δεν ήταν παραβιασμένη.



Οπως γίνεται αντιληπτό, οι θεωρίες για τον μονόλιθο, εδώ και ένα μήνα, από τη στιγμή δηλαδή που έκανε την πρώτη εμφάνισή του στη Γιούτα, δίνουν και παίρνουν. Πρόκειται για μία extreme ομάδα καλλιτεχνών που πιάνουν τους πάντες στον ύπνο ή για εξωγήινους που κάτι θέλουν να μας πουν;



Ουδείς το γνωρίζει.Πάντως μέσα σε μία παράξενη χρονιά όπως ήταν το 2020, η ιστορία των μονόλιθων αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα.

Διαβάστε επίσης

Νέος μονόλιθος εντοπίστηκε στην Αυστραλία. Τι είναι τελικά αυτοί οι μονόλιθοι που εμφανίζονται κι εξαφανίζονται;
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ