2021-01-03 14:28:27
Φωτογραφία για Η αστυνομία διέλυσε παράνομο ρέιβ πάρτι που διεξαγόταν για 40 ώρες έξω από τη Βαρκελώνη
Ποινικές διώξεις στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες, που ήταν πάνω από 300 - Εκατοντάδες αστυνομικοί συμμετείχαν στην επιχείρηση, με τη συνδρομή ελικοπτέρου, σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο RNE

Η καταλανική αστυνομία έβαλε σήμερα τέλος ένα παράνομο ρέιβ πάρτι, που διεξαγόταν με τη συμμετοχή περίπου 300 ατόμων για τουλάχιστον 40 ώρες, με αφορμή την Πρωτοχρονιά, σε ένα υπόστεγο κοντά στη Βαρκελώνη, μεσούσης της πανδημίας.

«Θα ασκήσουμε διώξεις στους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες», δήλωσε η αστυνομία στο Twitter, επισημαίνοντας πως το πρόστιμο για τους συμμετέχοντες σε αυτό το παράνομο πάρτι στο Λινάρ ντελ Βάλιες, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Βαρκελώνης, θα φθάσει το ανώτερο στα 3000 ευρώ.

«Οι τρεις διοργανωτές συνελήφθησαν. Θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου τις επόμενες ώρες», συμπλήρωσε η αστυνομία. Για εκείνους, το πρόστιμο ενδέχεται να φθάσει έως τα 600.000 ευρώ», διευκρίνισε.


Σε βίντεο, που περιήλθε στην κυριότητα του Γαλλικού Πρακτορείου, διακρίνονται νέοι χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, να καπνίζουν και να χορεύουν, κατόπιν να ξεσπούν μικρής έκτασης συμπλοκές στην πίστα, κατά την άφιξη της αστυνομίας. Διακρίνεται επίσης μία νεαρή γυναίκα, που κυκλοφορεί γυμνόστηθη, να επιχειρεί να ηρεμήσει το πλήθος και τους αστυνομικούς.

Εκατοντάδες αστυνομικοί συμμετείχαν στην επιχείρηση, με τη συνδρομή ελικοπτέρου, σύμφωνα με το κρατικό ραδιόφωνο RNE.

Στη Γαλλία, οι αρχές διέλυσαν ένα άλλο παράνομο ρέιβ πάρτι, που ήταν σε εξέλιξη από το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, στο Λιερόν, νότια της πόλης Ρεν με 2.500 συμμετέχοντες, πολλοί εκ των οποίων είχαν έρθει από το εξωτερικό.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ