2021-01-15 21:30:12
Φωτογραφία για Survivor 4 Επεισόδια 9 -12: Πανωλεθρία στους διάσημους - Νέα παίχτρια

Δύσκολα τα πράγματα για τους διάσημους που συνεχίζουν να φέρνουν την μια ήττα μετά την άλλη. Στο επεισόδιο της Κυριακής που είχε έπαθλο φαγητού για μια ακόμα ημέρα νικητές βγήκαν οι μαχητές. 

Μια νέα παίκτρια είδαμε στην συνέχεια να εισβάλει στην ομάδα των διάσημων ώστε να τους βοηθήσει να πάρουν καμία νίκη. Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Αυτή την εβδομάδα είδαμε και τον πρώτο αγώνα με έπαθλο την επικοινωνία το οποίο κέρδισαν και πάλι οι μαχητές,

Ασυλίες - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Παρά την είσοδο της νέας παίκτριας οι διάσημοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα από τα δύο παιχνίδια ασυλίας.

Στο πρώτο συμβούλιο υπήρξε ισοψηφία με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Πάνος Καλλίδης και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Στο δεύτερο συμβούλιο υποψήφια προς αποχώρηση επιλέχθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη με 6 ψήφους.

Στο τρίτο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός επεφύλασσε μια έκπληξη στους διάσημους καθώς λόγο απουσίας της Κάτιας για ιατρικούς λόγους και συνεχούς χασούρας, τους ανακοίνωσε πως δεν θα έχει αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

Highlights

Αρρώστησε η Κάτια και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε κλινική για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.Σε δύο στρατόπεδα χωρίστηκαν οι μαχητές μετά από μια έντονη λογομαχία με αφορμή τις δουλειές στην καλύβα.Έντονη λογομαχία είχαμε και στους διάσημους ανάμεσα σε Κάτια και Ελευθερία καθώς φαίνεται πως η Κάτια βρήκε ρύζι και το μοιράστηκε μόνο με τον Πάνο Καλλίδη ο οποίος το αποκάλυψε στην ομάδα λίγες ημέρες μετά.Δυσαρεστημένος υπήρξε ο Γιώργος Κοψιδάς διότι παρόλες τις νίκες που φέρνει βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση. Μετά την ψηφοφορία προσπάθησε να καταλάβει τι έφταιξε χωρίς να παίρνει κάποια απάντηση.Έντονη αδιαθεσία και παραλίγο λιποθυμία είχε η Έλενα Mariposa Κρεμλίδου στο τρίτο συμβούλιο του νησιού.Λιποθύμησε η Ελευθερία Ελευθερίου στην παραλία των διάσημων λόγο των δύσκολων συνθηκών. Στο επόμενο παιχνίδι έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους. Ο Γιώργος Κοψιδάς και ο Αλέξης Παππάς προσεύχονταν στην σημαία του survivor μήπως καταφέρουν και φάνε. 

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ