2021-01-21 08:52:57
Φωτογραφία για Η MSI θα λανσάρει ταχύτατους PCIe Gen 4 SSDs



 Γνωστή από τις μητρικές και τα gaming laptops της, η MSI ετοιμάζει μια νέα γκάμα από ταχύτατα μέσα αποθήκευσης τα οποία θα διαθέσει σε συγκεκριμένες αγορές από φέτος. Στην online παρουσίασή της, η εταιρία μας έδειξε δύο μοντέλα όπως και κάποια από τα specs τους. Με χωρητικότητες που θα φτάνουν τα 4TB και triple level cell τύπου NAND Flash μνήμες, τα μοντέλα θα βασίζονται στο πρωτόκολλο PCI Express Gen 4 (x4) για όλες τις συμβατές πλατφόρμες όπως τα πιο τελευταία chipsets των AMD και Intel: B550/X570 και Z490/Z590 αντίστοιχα.

Όσον αφορά τις ταχύτητες των μέσων αποθήκευσης, από την οπτική γωνία της η MSI μαθαίνουμε τον αριθμό των 7000MB/s για το read και τα 6900MB/s για το write σε κάποιο από τα διαθέσιμα μοντέλα κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για premium εκδόσεις που κοιτάζουν κατάματα τα ακριβά drives της τωρινής αγοράς

. Πέρα από αυτά οι πληροφορίες της MSI σχετικά με τον κατασκευαστή του controller και των NAND παραμένουν άγνωστες, όμως έχουμε μια εικόνα της εμφάνισης αυτών των μοντέλων. Από την φωτογραφία του livestream που κατέγραψε η πηγή βλέπουμε δύο μοντέλα με διαφορετική αλλά αρκετά σύνθετη εμφάνιση και ψύκτρες που διαθέτουν μεγάλη επιφάνεια για την αποδοτική ψύξη των NAND και του controller. Οι SSDs θα έχουν και το χαρακτηριστικό dragon λογότυπο της MSI, ενώ με βάση αυτά τα νούμερα δεν είναι απίθανο να δούμε τις νέες μνήμες της Toshiba να βρίσκονται τοποθετημένες κάτω από την premium ψύκτρα των μοντέλων.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ