2021-01-27 14:18:04
Φωτογραφία για Τετάρτη, 27/1/2021: Εργασίες ημέρας

 



Μαθηματικά: Με τη βοήθεια της προηγούμενης ανάρτησης και της "Διερεύνησης" (σελίδα 61 - Β.Μ.), διαβάζουμε τη θεωρία και την εφαρμογή του 22ου κεφαλαίου "Συλλογή, οργάνωση και αναπαράσταση δεδομένων" (σελίδα 62 - Β.Μ.). Έπειτα, συμπληρώνουμε τα στοιχεία των δραστηριοτήτων 1 και 2 του προβλήματος 1, στη σελίδα 61 του Τ.Ε..

Ιστορία: Διαβάζουμε με πολλή προσοχή τα υπογραμμισμένα του Β΄ μέρους "Οι Ρώσοι" του κεφαλαίου 22 "Φιλικές σχέσεις και συγκρούσεις με τους Βούλγαρους και τους Ρώσους" (δείτε και την αντίστοιχη ανάρτηση).

Φυσική: Συμβουλευόμαστε την αντίστοιχη ανάρτηση και διαβάζουμε πολύ καλά την παρατήρηση και το συμπέρασμα του ΦΕ9 "Θερμαίνοντας και ψύχοντας τα αέρια", στις σελίδες 91 και 92. Τέλος, όποιος έχει τη δυνατότητα, κάνει το πείραμα "Το πνεύμα του μπουκαλιού", ακολουθώντας τις οδηγίες της σελίδας 91, και έπειτα συμπληρώνει την εργασία 1 (σελίδα 92). Αναμένουμε να μας ανακοινωθούν οι παρατηρήσεις των παιδιών που θα το επιχειρήσουν, την Παρασκευή, στο επόμενο μάθημα.

Γεωγραφία: Εξασκούμαστε στο να βρίσκουμε πάνω στον χάρτη τις φυσικές, τις τεχνητές και τις αποξηραμένες λίμνες της Ελλάδας, όπως ακριβώς κάναμε στον άτλαντά μας σήμερα στην τάξη (δείτε και την αντίστοιχη ανάρτηση).

klikstimathisi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ