2021-02-05 05:46:18
Φωτογραφία για BMW M850i

AC Schnitzer δημιουργεί μία ιδιαίτερη έκδοση της BMW M850i,

Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος είναι γνωστός από το μακρινό 1987 ως ένας από τους σημαντικότερους όχι μόνο στην τοπική αγορά, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο, λόγω των μοναδικών μοντέλων που δημιουργεί, τόσο στην αισθητική, όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

Τελευταίο δημιούργημά του αποτελεί η νέα BMW M850i, που όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε είναι βαμμένη στα χρώματα της γερμανικής αστυνομίας. Όχι πως το πολυτελές βαυαρικό κουπέ ανήκει στον στόλο των Aρχών, απλώς είναι μία ακόμα πρόταση της AC Schnitzer για όποιον ενδιαφερόμενο.

Για να επιτύχει η συγκεκριμένη προσπάθεια, οι τεχνικοί της φίρμας από το Άαχεν συνεργάστηκαν με την Foliatec, η οποία κατασκευάζει μεμβράνες, όπως αυτή στο εν λόγω μοντέλο. Επίσης, η εμφάνιση δεν θα μπορούσε να μοιάζει με ένα αστυνομικό όχημα, εάν δεν υπήρχαν οι απαραίτητοι φάροι στην οροφή, ενώ δύο μικροσκοπικά LED φωτιστικά σώματα κοσμούν τον εμπρός προφυλακτήρα.


Το ιδιαίτερο body-kit συμπληρώνουν οι carbon επιφάνειες, όπως το εμπρός σπλίτερ, η διακριτική πίσω αεροτομή, ο διαχύτης που φιλοξενεί τις τετραπλές απολήξεις και οι εντυπωσιακές ζάντες AC3 Flowforming των 21 ιντσών. Ανάλογες είναι και οι επεμβάσεις στο εσωτερικό, όπου κυριαρχεί το αλουμίνιο, σε σημεία όπως τα πεντάλ και τα paddles στο τιμόνι.

Τέλος, κάτω από το καπό της συγκεκριμένης BMW, βρίσκεται τοποθετημένος ένας V8 twin-turbo κινητήρας με την ισχύ του από τους 530 ίππους της εργοστασιακής έκδοσης να έχει αυξηθεί στους 620 PS, με τη ροπή να αγγίζει τα 840 Nm. Για την καλύτερη δυνατή συμπεριφορά, έχουν γίνει βελτιώσεις και στην ανάρτηση, που χαρίζει και μικρότερη απόσταση από το έδαφος.

Η τιμή της αναμένεται να ξεπεράσει τις 260.000 ευρώ

anatakti
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ