2021-02-09 11:25:44
Φωτογραφία για Η κόρη του Γιάννη Μυτιληναίου διακρίθηκε σε ιππικούς αγώνες στην Αμερική
Η αγάπη της οικογένειας του επιχειρηματία Γιάννη Μυτιληναίου για τα άλογα και το αγώνισμα της ιππασίας είναι γνωστή εδώ και χρόνια. Τόσο η κόρη του Ιόλη όσο και η σύζυγός του Χάνα έχουν διακριθεί με τα ελληνικά θέμα σε διεθνείς αγώνες στην υπερπήδηση εμποδίων. Μια ακόμη διάκριση πρόσθεσε στο παλμαρέ των επιτυχιών της η Ιόλη Μυτιληναίου το περασμένο Σάββατο, συμμετέχοντας στο φημισμένο τουρνουά και διεθνή αγώνα υπερπήδησης εμποδίων «Winter Equestrian Festival» στο Wellington των ΗΠΑ.

Η κόρη του Γιάννη Μυτιληναίου, η οποία βρίσκεται εκεί από τον Ιανουάριο στο πλαίσιο της προετοιμασίας και πρόκρισής της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2021 στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Γερμανία, πήρε μέρος στο ομαδικό αγώνισμα ηλικίας κάτω των 25 ετών «Hermes Grand Prix Series Team» ύψους 1.45μ. και μαζί με άλλες τρεις Αγγλίδες αμαζόνες κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση με 0 βαθμούς ποινής στους δύο γύρους.

Η 24χρονη Ιόλη ίππευσε τον Caiam D’Ivraie. Για την Ιόλη είναι η πρώτη της συμμετοχή στην Αμερική και φυσικά σε τέτοιου είδους αγώνισμα «Για μένα είναι φανταστική εμπειρία αυτή η ομάδα» δήλωσε η Ελληνίδα αμαζόνα και συνέχισε «Είμαι από την Ελλάδα και είναι φυσικό να μην έχω πάρει μέρος σε πολλά ομαδικά αγωνίσματα, ενώ είναι και η πρώτη μου συμμετοχή εδώ στο WEF. Ήταν ένας μεγάλος αγώνας για μένα». anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ