2012-06-25 12:46:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Ομάδα νεαρών, πάνω σε μηχανές, έστειλε στο νοσοκομείο αλλοδαπό
Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή πίσω από τον πολυχώρο Πολιτεία και κατα μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών όταν σύμφωνα με πληροφορίες άτομα τα οποία κινούνταν με μηχανές εντόπισαν αλλοδαπό να κινείται στην περιοχή. Σημειώθηκε συμπλοκή με αποτέλεσμα ο μετανάστης να μεταφερθεί στο νοσκομείο σε λιπόθυμη κατάσταση από τις μπουνιές και τις κλωτσιές που δέχτηκε.

Στο νοσοκομείο της Πάτρας διεκομίσθη γύρω στις 22.45 το βράδυ. Οι πληροφορίες θέλουν ο αλλοδαπός ο οποίος κινείτο στο ύψος του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής - Πατραϊκής, να εντοπίσθηκε από άτομα που επέβαιναν σε μηχανές και τότε του επιτέθηκαν.

Οι νεαροί φέρονται να χτυπούσαν για αρκετή ώρα τον μετανάστη ο οποίος σώθηκε χάρη στην επέμβαση πολιτών, οι οποίοι επενέβησαν κυρίως φωνάζοντας προς τους νεαρούς να σταματήσουν να τον χτυπούν.

Μαρτυρίες πολιτών αναφέρουν πως ο επικεφαλής της ομάδας που χτύπησε τον αλλοδαπό είναι γνωστής πολιτικής πεποίθησης αφήνοντας σαφής αιχμές για δράση της Χρυσής Αυγής.

Πάντως αξίζει να αναφέρουμε πως μετά το φονικό στις Ιτιές, κυρίως νέοι, φίλοι του Θανάση Λαζανά, έχουν πάρει όρκο να καθαρίσει η περιοχή τους από τους αλλοδαπούς.
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ