2021-02-25 09:37:34
Φωτογραφία για Κίνα: Αύξηση 243% των σιδηροδρομικών δρομολογίων για μεταφορά φορτίων, από την πόλη Τζινάν προς την Ευρώπη
Η πόλη Τζινάν, πρωτεύουσα της επαρχίας Σαντόνγκ που βρίσκεται στα ανατολικά της Κίνας, κατέγραψε μία σημαντική αύξηση στις υπηρεσίες των τρένων μεταφοράς εμπορικών φορτίων από και προς την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία το 2020.

Από την αναφερόμενη πόλη, πραγματοποιήθηκαν 542 σιδηροδρομικά δρομολόγια μεταφοράς φορτίων από και προς την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία την προηγούμενη χρονιά, σημειώνοντας δραστική αύξηση 243%, σύμφωνα με τα στοιχεία του αρμόδιου δημοτικού γραφείου διαχείρισης εμπορευμάτων.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχή ετήσια αύξηση που καταγράφεται στην πορεία της σιδηροδρομικής μεταφοράς εμπορευμάτων, από την πραγματοποίηση του πρώτου δρομολογίου μεταξύ της Τζινάν και της Μόσχας, τον Αύγουστο του 2017.

Κατά την τρέχουσα περίοδο, τα τρένα που αναχωρούν από την Τζινάν περνούν από περισσότερες από 40 πόλεις, που βρίσκονται σε 18 χώρες, μεταφέροντας αυτοκίνητα, οικιακές συσκευές, μηχανολογικό εξοπλισμό, μηχανές χάραξης λέιζερ, αλλά και άλλα εξαγωγικά προϊόντα.

Η σιδηροδρομική σύνδεση μεταφοράς φορτίων έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στην παροχή βοήθειας στις εμπλεκόμενες χώρες, για τη μάχη τους κατά της COVID-19, καθώς μεταφέρθηκαν από την Τζινάν προϊόντα καταπολέμησης της πανδημίας, οικονομικού ύψους άνω των 86 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020.

Πηγή: ΑΠΕ, sofokleousin.gr

sidirodromikanea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ