2021-03-05 16:54:15
Φωτογραφία για Tραγωδία στην Ηλεία: Νεκρό ένα 10χρονο κορίτσι από την Ανδραβίδα
Ένα κορίτσι μόλις 10 ετών, από την Ανδραβίδα, κατέληξε το μεσημέρι στο νοσοκομείο Πύργου όπου είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο από το ΚΥ Γαστούνης.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, πιθανή αιτία θανάτου σηπτικό σοκ κάτι όμως που θα δείξει η νεκροψία νεκροτομή.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον προϊστάμενο του ΚΥ Γαστούνης παιδίατρο κ. Δημήτρη Τασσόπουλο, περίπου στις 10.30 το πρωί, στο Κέντρο Υγείας , 3-4 ρομά έφεραν ένα κορίτσι ηλικίας κατά δήλωση της μητέρας της 10 ετών. Το κορίτσι φανερά αδύναμο, αφού με δυσκολία στεκόταν όρθιο, άμεσα παρελήφθη από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και τον παιδίατρο Δημήτρη Τασσόπουλο και αφού του έβαλαν ορό έγινε σειρά εξετάσεων.

«Μόλις μας έφεραν το κορίτσι, δράσαμε άμεσα και χωρίς καθυστέρηση. Η πίεση του παιδιού ήταν πολύ χαμηλή ενώ το καρδιογράφημα ήταν πολύ κακό. Με τον ορό το παιδί συνήλθε κάπως. Μου είπε ότι πριν από μέρες την είχε δει γιατρός και είχε διαγνώσει αμυγδαλίτιδα και μάλιστα εμπύρετη» δήλωσε ο προϊστάμενος του ΚΥ μιλώντας στην «Πατρίς».


Οι γιατροί του ΚΥ λόγω σοβαρότητας της κατάστασης έκριναν ότι το κορίτσι έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Πράγματι εκλήθη ασθενοφόρο το οποίο ήρθε άμεσα. Ο παιδίατρος Δημήτρης Τασσόπουλος και η μητέρα του κοριτσιού συνόδευσαν με το ασθενοφόρο την μικρή ασθενή στο νοσοκομείο Πύργου. Εκεί την παρέλαβαν γιατροί και μετά από εξετάσεις την διασωλήνωσαν.

«Στις 13.30 και μόλις είχα επιστρέψει στο ΚΥ από το νοσοκομείο, τηλεφώνησα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι το κορίτσι διασωληνώθηκε. Μισή ώρα μετά με κάλεσαν από το νοσοκομείο και μου είπαν ότι δυστυχώς το κορίτσι κατέληξε» δήλωσε συντετριμμένος στην «Πατρίς» ο παιδίατρος.
themaygeias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ