2021-03-19 19:56:29
Φωτογραφία για Χαρδαλιάς: Τι αλλάζει σε κυκλοφορία, κομμωτήρια, ψάρεμα, υπαίθριους χώρους
Τα μέτρα χαλάρωσης του lockdown ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς τονίζοντας ωστόσο ότι δεν συνιστούν άνοιγμα, αλλά είναι ένας τρόπος να διευκολυνθεί η εφαρμογή των υφιστάμενων μέτρων λόγω και της κούρασης των πολιτών.

Αναλυτικότερα:

Από αύριο 20 Μαρτίου, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει ενιαία σε όλη την επικράτεια από τις 21.00- 5.00.

Από τη Δευτέρα επαναλειτουργούν τα κομμωτήρια και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών.

Επαναλειτουργούν οι αρχαιολογικοί χώροι τους οποίους θα μπορούν να επισκέπτονται έως τρία άτομα με εξαίρεση της οικογένειες. Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων και η μετάβαση στους αρχαιολογικούς χώρους θα γίνεται με χρήση του κωδικού 6 χωρίς χρήση οχήματος.

Επαναλειτουργούν τα δημόσια πάρκα για έως τρία άτομα με εξαίρεση της οικογένειες. Υποχρεωτική θα είναι η χρήση μάσκας και τήρηση αποστάσεων και η μετάβαση στους θα γίνεται με χρήση του κωδικού 6 χωρίς χρήση οχήματος.

Θα επιτραπεί η τέλεση λειτουργιών στον καθεδρικό ναό έκαστου δήμου με αναλογία ένας πιστός ανά 25 τμ με υποχρεωτική χρήση μάσκας και υποχρεωτικό διαγνωστικό έλεγχο για ιερείς και ψάλτες στις γιορτές για την Κυριακή της Ορθοδοξίας, τους Β’ Χαιρετισμούς και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Επιτρέπεται η ερασιτεχνική αλιεία για τους διαμένοντες σε παραθαλάσσιους δήμους και με τη χρήση πλωτού μέσου αλλά με τα απαραίτητα έγγραφα που να αποδεικνύουν την ιδιοκτησία του σκάφους.
themaygeias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ