2021-04-03 12:07:16
Φωτογραφία για Εκτάκτως αύριο σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη τρεις υπουργοί, με εντολή του Πρωθυπουργού
Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μεταβαίνουν εκτάκτως αύριο τρεις υπουργοί, στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και στην Κοζάνη.

Πρόκειται για τις τρεις περιοχές που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο» και σύμφωνα με την εισήγηση των επιδημιολόγων, δεν θα ανοίξει τη Δευτέρα το λιανεμπόριο όπως στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, στην Πάτρα θα μεταβεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, στη Θεσσαλονίκη ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης και ακόμη ένας στην Κοζάνη.

Το κλιμάκιο αποτελείται από υπουργούς υψηλού επιπέδου και εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη ένδειξη της σημασίας που αποδίδει το Μεγαρο Μαξίμου στον μετριασμό των αντιδράσεων που υπάρχουν στις τρεις αυτές περιοχές για την χθεσινή απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αποστολή των υπουργών είναι να συναντηθούν με δημάρχους, περιφερειάρχες, και εκπροσώπους των εμπόρων και των επιμελητηρίων, προκειμένου να συζητήσουν τι έχει πάει στραβά με την τήρηση των μέτρων και κυρίως πώς θα διορθωθεί η κατάσταση ώστε να ανοίξει άμεσα και εκεί η εμπορική ζωή.
ΠΗΓΗ
themaygeias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ