2021-04-14 11:15:52
Φωτογραφία για Σαν θαύμα: Θα φτιάξουν τη σιδηροδρομική διάβαση!
Ύστερα από πολλά χρόνια και ταλαιπωρία, αναμένεται η αποκατάσταση της σιδηροδρομικής διάβασης στην είσοδο της Αλεξανδρούπολης.

 Τα έργα θα ξεκινήσουν αύριο. Συγκεκριμένα, σε ισχύ τίθενται από την Πέμπτη 15.04.2021 και για 48 ώρες μέχρι και την Παρασκευή 16.04.2021, έκτακτα μέτρα τροποποίησης της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς Λεωφόρος Δημοκρατίας και Καραολή Δημητρίου για την εκτέλεσε των έκτακτων και επειγουσών εργασιών του έργου “Συντήρηση του ελαστικού τάπητα της ισόπεδης σιδηροδρομικής διάβασης του Δήμου Αλεξανδρούπολης”, και συγκεκριμένα:

1.Για την πραγματοποίηση των ανωτέρω εργασιών θα πραγματοποιηθεί τμηματικά η στένωση της πλευράς του ρεύματος κυκλοφορίας στο τμήμα της οδού που θα λαμβάνουν χώρα οι εργασίες και η κίνηση των οχημάτων προς το ελεύθερο τμήμα της κυκλοφορίας, θα γίνεται εναλλάξ σε ίσο χρόνο, με τη βοήθεια προσωπικού του αναδόχου του έργου, οι οποίοι θα είναι ενδεδυμένοι με κατάλληλο εξοπλισμό (ανακλαστική ενδυμασία, σημαίες κλπ).

2.Θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Καραολή Δημητρίου από τη διασταύρωσή της με την οδό Σουνίου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Λεωφόρου Δημοκρατίας.

3.Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά τη διάρκεια της ημέρας και κατά τις νυκτερινές ώρες θα απομακρύνεται η εργοταξιακή σήμανση και η οδός θα αποδίδεται πλήρως στην κυκλοφορία απόλυτα καθαρή από ξένες ύλες.
thrakinea.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ