2021-04-17 17:30:40
Φωτογραφία για Βιβλιοπαρουσίαση: Πρεσβ. Διονυσίου Τάτση, Περιμένοντας την βροχή των δακρύωνΜόλις κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Πρωτοπρεσβυτέρου Διονυσίου Τάτση με τίτλο "Περιμένοντας την βροχή των δακρύων". 

Στον Πρόλογο του βιβλίου ο συγγραφέας αναφέρει: 

Η εποχή μας είναι σκληρή. Οι άνθρωποι δεν έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα και η καρδιά τους μοιάζει με ξεραμένη γη, που έχει ατελείωτες διψασμένες ρωγμές. Είναι επείγουσα ανάγκη αυτές οι ρωγμές να γεμίσουν δάκρυα μετάνοιας. Χρειάζονται πολλά δάκρυα για να ενοποιηθεί το χώμα, να αποκτήσει υγρασία και να μπορέσει να καλλιεργηθεί.

Τα κείμενα που απαρτίζουν τούτο το βιβλίο βοηθούν τους καλοπροαίρετους να επιδοθούν στην εσωτερική εργασία και να πετύχουν την καλή αλλοίωση της ψυχής τους. Να γευθούν την γλυκύτητα της εν Χριστώ ζωής. Είναι κείμενα που καταγράφουν ιερά βιώματα ενάρετων ανθρώπων, οι οποίοι σταθερά αρνούνται την κενή ηθικολογία, που συνήθως κουράζει και κάποτε απωθεί. Όταν ο αναγνώστης διαπιστώσει αυτή την ιδιαιτερότητα και εμπιστευθεί τα κείμενα, τα αποτελέσματα θα είναι θαυμαστά.Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο στο ιστολόγιο

dtatsis.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Παραπλανητικαί φῆμαι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Παραπλανητικαί φῆμαι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ