2021-04-18 20:13:20
Φωτογραφία για Αλεξανδρούπολη: Ολοκληρώθηκε η συντήρηση της σιδηροδρομικής διάβασης στην ανατολική είσοδο της πόλης.Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες συντήρησης του ελαστικού τάπητα της ισόπεδης σιδηροδρομικής διάβασης που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Αλεξανδρούπολης.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την Πέμπτη, με σκοπό της ασφαλή διέλευση οχημάτων και δικύκλων από το σημείο, αφού είχαν υπάρξει αρκετές φθορές και η συγκεκριμένη παρέμβαση έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί καιρό πριν, αν όχι χρόνια. Έτσι λήφθηκε η απόφαση και οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν από το προσωπικό της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Αλεξανδρούπολης.

Μπορεί η… στένωση του κεντρικού δρόμου της Λεωφόρου Δημοκρατίας από και προς την πόλη να δημιούργησε προσωρινά κάποια μικροταλαιπωρία στους οδηγούς, αφού παρά τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό πολύς κόσμος κυκλοφορεί και με τα Ι.Χ, αλλά σίγουρα αυτό “ισοφαρίζεαι” από την αποκατάσταση του συγκεκριμένου σημείου, που πλέον δεν θα είναι επικίνδυνο για όσους το χρησιμοποιούν για να μπουν ή να βγουν από την πόλη στην ανατολική πλευρά.

evros-news.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ