2021-04-19 00:24:20
Φωτογραφία για 30+ Ιδέες για να φτιάξετε Πασχαλινά Στεφάνια
Πασχαλινά Στεφάνια!

Tα στεφάνια είναι, γενικά, από τις πρακτικές και καλαίσθητες επιλογές για εποχιακές διακοσμήσεις, αφού λόγου του όγκου τους δημιουργούν έντονη γιορτινή ατμόσφαιρα χωρίς ταυτόχρονα να "φορτώνουν" τον χώρο, όπως εύκολα μπορεί να συμβεί με την χρήση πολλών και μικρότερων διακοσμητικών αντικειμένων.

Εκτός από κρεμασμένα στην πόρτα ή σε τοίχους εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων, με την ίδια ευκολία θα τα χρησιμοποιήσετε και σε επιτραπέζιες διακοσμήσεις-συνθέσεις πλαισιωμένα με γυάλινα αντικείμενα, κηροπήγια κλπ. 



Ο πιο απλός τύπος πασχαλινού στεφανιού είναι αυτός που θα φτιάξετε με έτοιμους ξύλινους-ψάθινους σκελετούς, δείτε ενδεικτικά εδώ, πάνω στους οποίους μπορείτε να προσθέσετε-κολλήσετε κάθε είδους ξύλινο διακοσμητικό, υφασμάτινα στοιχεία, διακοσμητικά αυγά, πασχαλινές φιγούρες, φυσικά λουλούδια κλπ.

Βεβαίως πασχαλινά στεφάνια μπορούν να δημιουργηθούν και με κάθε είδους σκελετό-βάση για στεφάνι από κλαδιά, χόρτο, πρασινάδα κλπ. όπως ακριβώς και τα κλασσικά Πρωτομαγιάτικα στεφάνια. 


Τα αυγά, αν χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να είναι είτε διακοσμητικά είτε βαμμένα - διακοσμημένα με όποιον τρόπο θέλετε αρκεί όμως πριν τα βάψετε να τα έχετε αδειάσει από το εσωτερικό τους, ώστε να μην διαθέτουν βάρος και να μπορούν εύκολα να κολληθούν ή να κρεμαστούν πάνω στο στεφάνι. Δείτε εδώ πως ακριβώς θα τα αδειάσετε, διατηρώντας ανέπαφο το κέλυφος. 

Δείτε και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ