2021-05-18 07:18:26
Φωτογραφία για DIY Εύκολα διακοσμητικά τοίχου από Θαλασσόξυλα
Ένα ...ψάρι από Θαλασσόξυλα

Από την στιγμή που θα συγκεντρώσετε τα, λιγοστά, απαιτούμενα υλικά και θα έχετε έτοιμη τη βάση πάνω στην οποία θα κολληθούν τα ξύλα δεν σας χρειαστεί παρά ελάχιστη ώρα για να ολοκληρώσετε ένα διακοσμητικό τοίχου αυτής της μορφής από θαλασσόξυλα - ξύλα και να διακοσμήσετε εξαιρετικά ιδιαίτερα και ...καλοκαιρινά οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού ή και του μπαλκονιού σας. 



Το πρώτο που θα σας χρειαστεί είναι μια ξύλινη βάση πάνω στην οποία θα κολλήσετε τα ξύλα. Μπορεί να είναι μερικές απλές σανίδες καρφωμένες μεταξύ τους, ένα παλιό ξύλινο ράφι κλπ



Δώστε στο ξύλο παλαιωμένη όψη, βάφοντάς το διαδοχικά με καφέ, γαλάζιο, και άσπρο χρώμα ή και και όποιες άλλες αποχρώσεις θέλετε και στην συνέχεια τρίψτε-ξύσετε ανά σημεία με γυαλόχαρτο ώστε κατά τόπους να είναι εμφανές το πρηγούμενο χρώμα ή η φυσική απόχρωση του ξύλου. 


Για την δημιουργία του βασικού μέρους της κατασκευής θα χρειαστείτε λεπτά θαλασσόξυλα σε διάφορα μήκη και σχήματα, ενώ μπορείτε να συνδυάσετε και κάποια παλιά-ξύλα κάθε μορφής π.χ λεπτά πηχάκια, λεπτά κομμάτια από σανίδες κλπ. στα οποία αν δεν είναι ήδη φθαρμένα στον βαθμό που θέλετε, με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να τους δώσετε παλαιωμένη όψη.-

Με θερμοκολλητικό πιστόλι ή μια ισχυρή κόλλα γενικής χρήσης ξεκινήστε να κολλάτε τα ξύλλα πάνω στην βάση του πίνακα με τρόπο που να δημιουργείται τελικά το σχήμα που έχετε επιλέξει. Π.χ ένα ψάρι, καράβι, κοχύλι κλπ

Θα σας διευκολύνει πολύ αν πριν έχετε δημιουργήσει τον αντίστοιχο σχηματισμό με τα ξύλα, χωρίς να τα κολλήσετε, πάνω σε ένα κομμάτι χαρτόνι ώστε στο τελικό στάδιο της κατασκευής απλώς να μεταφέρετε ένα ένα τα ξύλα στην βάση απευθείας στην σωστή τους θέση.   

Ανάλογα με το είδος του σχεδίου που θα επιλέξετε μπορείτε να προσθέσετε 1-2 στοιχεία από κοχύλια,  βότσαλα ή να χρησιμοποιήσετε χρώμα π.χ για να δημιουργήσετε το μάτι ενός ψαριού, ένα στοιχείο στο σχέδιο ενός καραβιού κλπ. 

Είναι μια εξαιρετικά απλός και οικονομικός τρόπος για να δημιουργήσετε καλοκαιρινές διακοσμήσεις για το σπίτι, το εξοχικό ή επαγγελματικούς χώρους-καταστήματα.

Ιδανική κατασκευή για καλοκαιρινή διακόσμηση στον τοίχο του τζακιού,  αλλά και σε εξωτερικούς τοίχους π.χ στο μπαλκόνι ή στην αυλή για να προσθέσετε απόλυτα καλοκαιρινή ατμόσφαιρα με φυσικά υλικά. 

thespacebetweenblog.net
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ