2021-05-24 06:25:02
Φωτογραφία για Πρόστιμο 200 δολάρια σε όσους αρνούνται να φορέσουν μάσκα στα τρένα και τα τραμ της Μελβούρνης
Ελεγκτές θα βρίσκονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις επόμενες δύο εβδομάδες, κυρίως κατά τις ώρες αιχμής, και θα προσφέρουν μάσκες στους επιβάτες που δεν τις φοράνε. Στην περίπτωση που αρνηθούν, το πρόστιμο των $200 θα κόβεται επιτόπου.

Η αστυνομία της Βικτώριας ξεκινάει εκστρατεία για να επιβάλλει, μέσω προστίμων, την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Μελβούρνης.

Από τη Δευτέρα και για δύο εβδομάδες, η αστυνομία θα ελέγχει διεξοδικά τα λεωφορεία, τα τραμ και τα τρένα, και θα επιβάλλει το πρόστιμο των $200 σε εκείνους τους επιβάτες που αρνούνται να φορέσουν μάσκα, όπως προβλέπουν τα μέτρα προστασίας της Βικτώριας κατά του κορονοϊού.

Η απόφαση να επιβληθεί ο κανονισμός της μάσκας στα ΜΜΜ, έρχεται μετά τη δημοσιοποίηση νέων στοιχείων που δείχνουν ότι κατά μέσο όρο, μόνο το 50% των επιβατών στα τραμ φοράει μάσκα αυτές τις ημέρες, σε σύγκριση με τα υψηλά ποσοστά συμμόρφωσης των επιβατών τον περασμένο Νοέμβριο, που ήταν 88%.


Από τότε, το ποσοστό των επιβατών που συμμορφώνεται στις οδηγίες, πέφτει σταθερά. Τον Μάρτιο το ποσοστό ήταν 76%, τον Απρίλιο 56% και αυτόν τον μήνα 52%.

Ελεγκτές θα βρίσκονται στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για τις επόμενες δύο εβδομάδες, από το πρωί μέχρι το βράδυ, και κυρίως κατά τις ώρες αιχμής, και θα προσφέρουν μάσκες στους επιβάτες που δεν τις φοράνε. Στην περίπτωση που αρνηθούν, το πρόστιμο των $200 θα κόβεται επιτόπου.

neoskosmos.com

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ