2021-06-06 23:34:50
Φωτογραφία για Μια ...κουκλίστικη γκαρσονιέρα 34τμ
Ένα μόλις 34τμ διαμέρισμα με πολύ ιδιαίτερη και ζεστή ατμόσφαιρα, μια μικρή απόδειξη ότι τα σπίτια πριν και πάνω από όλα είναι η ...αρχιτεκτονική τους.  

Κουκλίστικη γκαρσονιέρα διαμορφωμένη σε ζεστές και φυσικές αποχρώσεις με πολλά τόσο Vintage όσο και Boho στοιχεία.

Για την επίπλωση - διακόσμηση έχουν χρησιμοποιηθεί οικονομικά και παλιά - μεταχειρισμένα κομμάτια και πολύ κομψά υφάσματα που προσδίδουν στο σύνολο του χώρου ένα πολύ ιδιαίτερο ύφος, όμως ακόμη και με τα ακριβώς ίδια έπιπλα - αντικείμενα είναι εμφανές ότι το μικρό αυτό διαμέρισμα δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς το μπαλκόνι που προσφέρει φως και προοπτική αλλά και τα εσωτερικά περβάζια των παραθύρων, που ειδικά σε μικρούς χώρους αποτελούν ιδιαίτερα λειτουργικά αλλά και κεντρικά διακοσμητικά σημεία. 

Επίσης η συγκεκριμένη απόλυτα λειτουργική εσωτερική διαρρύθμιση, με μεγάλο χώρο εισόδου και μια άνετη κουζίνα δεν θα ήταν δυνατή αν δεν επρόκειτο για έναν σχεδιασμένο εξ΄αρχής σχεδόν τετραγωνισμένο χώρο.

Ένα μικρό σπίτι για έναν αλλά λειτουργικό και πολύ όμορφο αισθητικά, κάτι που όμως οφείλεται πρωτίστως στην αρχιτεκτονική του και κατά δεύτερο λόγο στις διακοσμητικές επιλογές. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se


soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ