2021-06-16 00:53:38
Φωτογραφία για Ο ακραίος φασισμός και ο αυταρχισμός στην εποχή μας έχουν δύο ονόματα, πολιτικά ορθό και δικαιωματισμός
  Ο ακραίος φασισμός και ο αυταρχισμός στην εποχή μας έχουν δύο ονόματα, "πολιτικά ορθό" και "δικαιωματισμός", υποστηριζόμενοι από τις μισθαρνές μαριονέτες της νέας τάξης, τα Μ.Μ.Εξαπάτησης.

  Αποκλείουν την αντίθετη γνώμη, σε φιμώνουν, σε στιγματίζουν και σε περιθωριοποιούν. Επιθυμούν σφόδρα την ισοπέδωση των πατριωτικών αξιών, της παράδοσης και της Χριστιανικής πίστης. Συνήθως αυτοί που έχουν αναλάβει εργολαβικά όλο αυτό το φασιστικό ανοσιούργημα παριστάνουν τους αντιφασίστες με προκλητικό και νταηλίδικο ύφος.

  Προβάλλουν και προωθούν το παράλογο ως λογικό, το ανήθικο ως ηθικό, την πλάνη ως αλήθεια και θεωρούν αυτό το τεχνητό τερατούργημα ως πρόοδο και εξέλιξη ενώ στην πραγματικότητα μας γυρίζουν στην μαύρη προχριστιανική εποχή, της δουλείας και της ηθικής κατάπτωσης. Υπόσχονται ένα νέο κόσμο, απελευθέρωσης, με καινούργιες αξίες, αλλά στην πραγματικότητα φέρνουν ένα καινό... κενό στις ψυχές των ανθρώπων και μια υποδούλωση.

  Η Εκκλησία γι' αυτόν το συρφετό της συμφορά είναι αναχρονιστικός θεσμός, η Ορθόδοξη Εκκλησία που πρώτη αναγνώρισε τα δικαιώματα και την ισότητα των ανθρώπων ως μοναδικά και ξεχωριστά πρόσωπα και αγκάλιασε με κατανόηση και στοργή τους πάντες!

  Ας καταλάβουν λοιπόν, οι ορθοπολιτικοί δικαιωματιστές, πως η Ορθοδοξία φέρνει την αληθινή ελευθερία στη ζωή, την απόλυτη πνευματική αναγέννηση και την αφύπνιση σε όσους την κατανοήσουν σε βάθος και την βιώσουν πραγματικά!
facebook
proskynitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ