2021-06-19 12:47:23
Φωτογραφία για Η BBB RAIL CARGO ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ.
Για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τον αυξανόμενο όγκο της εμπορευματικής κυκλοφορίας και να μπορέσουμε να επιτύχουμε τους κλιματικούς στόχους, είναι επειγόντως απαραίτητο να προχωρήσουμε μπροστά με την αλλαγή της κυκλοφορίας στην πράσινη σιδηροδρομική γραμμή.

Ως βιώσιμη εφοδιαστική ραχοκοκαλιά της ευρωπαϊκής οικονομίας, η RailBB Rail Cargo Group (RCG) επενδύει επομένως στη μελλοντική βιωσιμότητα του κλάδου. Όσον αφορά την ψηφιοποίηση, με την ψηφιακή γκάμα υπηρεσιών SmartLINK και τις πρώτες ψηφιακές υπηρεσίες που παρέχονται από τον ψηφιακό βοηθό MIKE, βασίζεται στην εύκολη πρόσβαση στο σιδηροδρομικό σύστημα για υπάρχοντες και πιθανούς νέους πελάτες.

Ο εκσυγχρονισμός του τροχαίου υλικού θα αποτελέσει επίσης βασικό έργο τα επόμενα χρόνια, με συνολική επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ για 2.150 φορτηγά αυτοκίνητα υψηλής απόδοσης. Με όγκο επενδύσεων άνω των 130 εκατομμυρίων ευρώ, υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση σε καινοτόμα αρθρωτά φορτηγά οχήματα. Από συνολικά 1.400 από αυτά τα βαγόνια, πρέπει να προμηθευτούν 450 φορτάμαξες ανοικτής και χύδην φορτίου, 475 επίπεδες και φορτάμαξες, 150 χαλύβδινες και 325 επίπεδες φορτάμαξες.


Το RCG βασίζεται σε μια καινοτόμο ιδέα πλατφόρμας

Η ÖBB Rail Cargo Group βασίζεται ειδικότερα σε βιώσιμες ιδέες βαγονιών που καλύπτουν βέλτιστα τις ανάγκες εφοδιαστικής των πελατών και της βιομηχανίας. Πάνω απ 'όλα, το TransANT, το οποίο αναπτύχθηκε από κοινού με το voestalpine, είναι το νέο σημείο αναφοράς στις σιδηροδρομικές logistics όσον αφορά την ευελιξία και την αρθρωτότητα και έτσι θέτει ένα νέο πρότυπο στην αγορά εμπορευματικών μεταφορών. Το καινοτόμο και αρθρωτό καροτσάκι πλατφόρμας εντυπωσιάζει όχι μόνο με την ελαφριά κατασκευή του, αλλά και με τις αρθρωτές δομές του σε διάφορα, ειδικά σχεδιασμένα για τη βιομηχανία σχέδια.

Η διαδικασία M&A για την αναζήτηση στρατηγικού εταίρου έχει ξεκινήσει επί του παρόντος για σειριακή παραγωγή προκειμένου να υλοποιηθεί η ανάπτυξη παραγωγικών ικανοτήτων. Ο στόχος της TransANT GmbH είναι να συμβάλει σημαντικά με ελκυστικές και καινοτόμες λύσεις εμπορευματικών βαγονιών για την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης 12.000 έως 14.000 βαγονιών στην ευρωπαϊκή αγορά βαγονιών.

wien.wirtschaftszeit.at/unternehmen-detail/article/oebb-rail-cargo-investiert-mehr-als-200-millionen-euro-in-modernisierungen

sidirodromikanea
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ