2021-06-26 19:00:09
Φωτογραφία για Εύη Δαελή για «Ευτυχισμένοι μαζί»: «Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιους είχα δίπλα μου»



Στο Λοιπόν παραχώρησε συνέντευξη η νεαρη ηθοποιος Ευη Δαελή και μέσα σε ολα,αποκάλυψε πως βίωσε την εποχή που ήταν στο «Ευτυχισμένοι μαζί» δίπλα από τον Γιάννη Μπέζο και την Κατερίνα Λέχου.

Πιστεύεις στη γυναικεία φιλία;

Πιστεύω στην ανθρώπινη φιλία. Και θεω­ρώ πως πιο αληθινή από τη γυναικεία δεν υπάρχει. Όποιος έρθει και παρακολουθήσει την παράσταση, θα καταλάβει την έννοια της απόλυτης φιλίας. Στα εύκολα, αλλά και στα πολύ δύσκολα. Αυτές οι γυναίκες είναι ένα, με όλες τους τις αντιθέσεις και ομοιότητες, στα δύσκολα γίνονται ένα. Στα όμορφα, η χαρά τους δεν κρύβεται. Μεγάλο πράγμα η φιλία.

Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει με κάποια φίλη σου;

Γενικά είμαι πολύ προσεκτική, δεν έχω κάνει τρελά πράγματα. Από την άλλη, επειδή περνάνε τα χρόνια, μπορεί και να έχω κάνει και να μην το θυμάμαι, θα τις ρωτήσω όμως να μου πουν!

Σε γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Ευτυχι­σμένοι μαζί», όπου υποδυόσουν την κόρη της Κατερίνα Λέχου και είχες πατριό τον Γιάννη Μπέζο. Πώς είναι να κάνεις το ντεμπούτο σου με "θηρία" του θεάτρου και της τηλεόρασης;

Η αλήθεια είναι πως ήμουν ευτυχώς πολύ μικρή και είχα άγνοια. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποιους είχα δίπλα μου και αυτό με έκανε να δω καλύτερα το πως είναι σαν άνθρωποι εκτός από καλλιτέχνες. Οπότε μόνο καλό μου έκανε το ένστικτο σαν παιδί πως έχω να κάνω με πραγ­ματικά καλούς και ουσιαστικούς και αληθινούς και δημιουργικούς ανθρώπους. Κουβαλάω μέσα μου πολύ όμορφες αναμνήσεις από αυτούς, που μόνο χαμόγελο μου φέρνουν.

Θα μας πεις μια ιδιαίτερη στιγμή που θυμάσαι ακόμα από τα γυρίσματα και δεν θα την ξεχάσει ποτέ;

Όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα του «Ευτυχισμένοι μαζί», ήμουν πολύ συγκινημένη. Ήταν μια περίεργη μέρα με γλυκόπικρη γεύση, που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ