2021-07-02 16:03:38
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: Οριστικό τέλος απο το OPEN. Όλο το παρασκήνιο στο TVNEA.COM



Επίσημα πλέον αποτελεί παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου απο το Open. Όλο αυτό το διάστημα διαβάζαμε και ακούγαμε πολλά , πράγμα που τελικά επαληθεύθηκαν καθώς  η παρουσιάστρια φαίνεται οτι παρά την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, αντιμετώπιζε με το κανάλι  προβλήματα τόσο  εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του TVNEA.COM, το κανάλι ήταν γενικώς απών απο την εκπομπή , μιας και προχώρησε  σε μείωση κόστους της εκπομπής . Μάλιστα οι συντελεστές με επανειλημμένα email προς τον σταθμό επισήμαναν την ανησυχία τους για το μέλλον της εκπομπής χωρίς να έχουν λάβει την παραμικρή απάντηση.

Στους διάδρομους μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ακούστηκε οτι  η Διεύθυνσης Προγράμματος ήταν απούσα απο την εκπομπή κι οτι δεν παρουσιάστηκε ούτε μια φορά στο στούντιο της εκπομπής για έναν απλό χαιρετισμό. 

Ένα επίσης μεγάλο πρόβλημα που έκανε την παρουσιάστρια να καταγγείλει στην ουσία το συμβόλαιο με το OPEN είναι πως  έχει κλονιστεί πλήρως η σχέση εμπιστοσύνης με το κανάλι  καθώς  άφησε βασικούς συντελεστές του «Ευτυχείτε» να αποχωρήσουν , παρα τα επανειλημμένα email που ζητούσε η παρουσιάστρια να γίνει ανανέωση συμβολαίων άμεσα, καθώς θα αποχωρούσαν κι άλλοι...





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ