2021-07-03 21:25:41
Φωτογραφία για Κατέβηκαν οι μπάρες του τρένου... χωρίς να περνούν τρένα στη Θράκη.
Ένα ακόμη παράδοξο στον σιδηρόδρομο της περιοχής

Ένα ακόμη παράδοξο στον σιδηρόδρομο της περιοχής συνέβη πριν λίγη ώρα. Πιο αναλυτικά, στη σιδηροδρομική διάβαση στο ύψος της Βέννας, κατέβηκαν οι αποτρεπτικές μπάρες κι άρχισε να ηχεί το προειδοποιητικό κουδούνι, σα να αναμενόταν η διέλευση τρένου.

Ωστόσο, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια...επιβατικά δρομολόγια τρένων δεν λειτουργούν από Ξάνθη ως Αλεξανδρούπολη, με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ να εκτελεί τα δρομολόγια με λεωφορεία. Αραιά περνούν αμαξοστοιχίες με εξοπλισμό και κατεύθυνση προς το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.

Στο σημείο πάντως προκλήθηκε σύγχυση από οδηγούς, που περίμεναν καρτερικά το άφαντο τρένο να περάσει. Μετά από κάποια λεπτά αναμονής, οι οδηγοί αντιλήφθηκαν πως επρόκειτο για σφάλμα. Μέσα σε όλα, ευτυχώς, οι μπάρες είναι... σπασμένες κατά το ήμισυ και τα οχήματα μπόρεσαν να περάσουν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οδηγοί παρατηρούν αντίστοιχο φαινόμενο, ενώ κατά το πιο μακρινό παρελθόν έχει καταγραφεί το -πολύ πιο επικίνδυνο- να περάσει τρένο χωρίς να κατέβουν οι μπάρες. Ως προς το ουσιαστικό σκέλος των δρομολογίων λεωφορείων, μπορείτε να διαβάσετε πρόσφατο αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ: https://www.xronos.gr/reportaz/thraki-exiggeilan-trena-fernoyn-leoforeia

xronos.gr

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ