2021-07-04 19:20:09
Φωτογραφία για Survivor 4 - ημιτελικός: Τα πρώτα πλάνα από την αποψινή σκηνή...



Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Λιανός θα υποδεχτεί τους τέσσερις φιναλίστ που έφτασαν στην Ελλάδα την περασμένη Πέμπτη, υπό άκρα μυστικότητα για τον επίλογο του reality επιβίωσης. Οι Survivors, μετά από πολλούς μήνες, θα έχουν κοντά τους αγαπημένους συγγενείς αλλά και όλους τους παίκτες με τους οποίους συμβίωσαν στον Άγιο Δομίνικο!

Στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου θα θυμηθούμε ξανά, μαζί με τους παίκτες, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα! Οι τραγουδιστές της παρέας, Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλίδης και Τριαντάφυλλος θα αναλάβουν να μας διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν την ένταση των τελευταίων στιγμών του Survivor, με τα τραγούδια τους.



Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το παρών από τον Ημιτελικό και τον Τελικό δεν θα δώσουν ο Αλέξης Παππάς και ο Περικλής Κονδυλάτος, δείτε εδώ το γιατί.

 Η εκπομπή Έλα χαμογελά το πρωί της Κυριακής πρόβαλε πλάνα από τον χώρο, στον οποίο γίνονται οι προετοιμασίες για να υποδεχθεί τον κόσμο το βράδυ.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ