2021-07-06 11:00:06
Φωτογραφία για Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό θα είναι το πρώτο της βήμα μετά το εξώδικο στο OPEN
Πολλοί ήταν οι ψίθυροι για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου, και μέχρι στιγμής οι περισσότεροι φαίνεται πως επιβεβαιώνονται.

Με την ολοκλήρωση της τελευταίας της εκπομπής η παρουσιάστρια άμεσα κατήγγειλε με εξώδικο και τη σύμβασή της με το κανάλι βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην μέχρι τώρα συνεργασία τους. Και θα δούμε στο μέλλον που θα καταλήξει αυτή η κίνησή της.

Και από εδώ και πέρα όμως τι;

Από εδώ και πέρα αναμένουμε. Και εμείς και τα κανάλια καθώς η Κατερίνα Καινούργιου μετά την τόση πίεση που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα πήρε μια απόφαση για τον εαυτό της. Να του δώσει χρόνο να ξεκουραστεί, να αποφορτιστεί και να ηρεμήσει για να μπορέσει να πάρει με καθαρό μυαλό και χωρίς βιασύνη τις αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Για την εβδομάδα που διανύουμε λοιπόν αλλά πιθανότατα και για την επόμενη μην περιμένετε εξελίξεις.

Η Κατερίνα κάνει διακοπές με τον αγαπημένο της στην Ύδρα προς το παρόν αλλά καθώς είναι με σκάφος σίγουρα δε θα μείνουν και τις 2 εβδομάδες ακούνητοι εκεί. Η επιθυμία της είναι να ξεφύγει από όλα και να γεμίσει τις μπαταρίες της για να προχωρήσει και στην τελική της απόφαση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)



Παρά τη σύγκρουση με το κανάλι, η ίδια έχοντας δεχτεί πολλαπλές προτάσεις ήδη για την επόμενη χρονιά από διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, είναι σε καλή διάθεση και με την επιστροφή της περιμένουμε να μάθουμε που τελικά θα καταλήξει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Πηγή: in.gr

Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ