2021-07-06 11:04:38
Φωτογραφία για Η δυναμική των πολύχρωμων λεπτομερειών στους μικρούς χώρους
Λευκοί τοίχοι πολύχρωμοι χώροι! Και όχι μόνο τοίχοι, αφού σε ένα μικρό διαστάσεων σπίτι όπως το συγκεκριμένο όλες οι μεγάλες επιφάνειες και έπιπλα μεγάλου όγκου μπορούν να κινούνται στις αποχρώσεις του λευκού - υπόλευκου ή κάποια πολύ απαλή απόχρωση και όλη η χρωματική ένταση α δοθεό αποκλειστικά με πολύχρωμες λεπτομέρειες - αντικείμενα. 

Μια αλάνθαστη διακοσμητικά επιλογή ώστε ένας μικρός χώρος να δείχνει μεγαλύτερος και ιδιαίτερα φωτεινός, που στο συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει υιοθετηθεί σχεδόν εξ΄ολοκλήρου.

Τοίχοι, δάπεδο, έπιπλα μεγάλης επιφάνειας κινούνται στις αποχρώσεις του λευκού - υπόλευκου με εξαίρεση τους τοίχους του υπνοδωματίου που είναι βαμμένοι σε μια πολύ απαλή απόχρωση της μέντας, όμως η συνολική αίσθηση είναι ο χώρος διαθέτει αρκετό χρώμα που έχει προστεθεί με κάδρα, υφασμάτινα στοιχεία και μικρά διακοσμητικά αντικείμενα σε έντονα χρώματα.

Το αποτέλεσμα είναι ένας απόλυτα φωτεινός και ευρύχωρος οπτικά χώρος, ενώ βεβαίως οι επιλογές λειτουργικών και κομψών επίπλων σε επίσης ανοιχτόχρωμη απόχρωση, η απουσία επίπλων μεγάλου όγκου και η χρήση του πράσινου μέσω των φυτών εσωτερικού χώρου συμβάλλουν επίσης στην γενική αισθητική και ατμόσφαιρα ενός πολύ "ζεστού", νεανικού και όμουρφου χώρου.όνι, διαμορφωμένο κυρίως με φυσικά υλικά.





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ