2021-07-06 19:20:08
Φωτογραφία για Η κόντρα μεταξύ Λάκη Γαβαλά και Άρια Καλύβα- Δείτε τι συνέβη...



Τη «μαύρη» σελίδα της δικής του ζωής θυμάται ο Λάκης Γαβαλάς και μέσα από μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μιλά για την περίοδο που είχε μπει στη φυλακή και τους ανθρώπους που όχι μόνο δεν τον στήριξαν, αλλά προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την κατάστασή του.

 Συγκεκριμένα, μάλιστα, αναφέρεται στη δημοσιογράφο Άρια Καλύβα που τον είχε εκθέσει, ενώ εκείνος της είχε αποκαλύψει τις αιτίες που τον είχαν οδηγήσει στη φυλακή. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του η δημοσιογράφος «προκειμένου να βγάλει λεφτά από εκείνον, ελεμέ ότι ζητούσε ρυζογκοφρέτες στο κελί του».

 «Φίλοι μου αγαπημένοι. 36 χρόνια χωρίζουν την αριστερή φωτό από τη δεξιά. Χρόνια γεμάτα περιπέτειες, άγχη, ευκαιρίες, αποτυχίες, επιτυχίες, δράση αλλά και απόδραση… Ο πιο ηχηρός τίτλος που ήθελε να με χαρακτηρίσει σχεδόν σε όλα τα έντυπα της εποχής που μπήκα φυλακή ήταν “Στη φυλακή ο Λάκης Γαβαλάς για ξέπλυμα μαύρου χρήματος”. Και να σας πω αυτό ήταν το μόνο μαύρο στη ζωή μου, αυτός ο τίτλος, γιατί όλη η υπόλοιπη ήταν ολάνθιστη, χαρούμενη και πολύχρωμη.

 Η Άρια Καλύβα με τον σύντροφό της τότε, προκειμένου να βγάλει λεφτά από εμένα, έλεγε ότι ζητούσα ρυζογκοφρέτες στο κελί μου, ενώ της είχα τότε εξηγήσει -όταν με επισκέφτηκε στη ΓΑΔΑ- ποιες ήταν οι αιτίες που με έφεραν σε αυτό το σημείο.

 Δεν πειράζει, δείτε την σήμερα και συγκρίνετέ μας. Σύντομα θα έχετε στα χέρια σας πολλά στοιχεία που θα δικαιολογούν  την αγάπη πολλών προς το άτομό μου, αλλά και τη διάθεση άλλων να αλλάξουν γνώμη για εμένα.

 Χαίρομαι που από τότε μέχρι και σήμερα είμαι υγιής, αγαπώ τα ίδια πράγματα και είμαι πάντα δέσμιος του ρήματος βελτιώνομαι. Συγγνώμες για τις αδικίες προς το άτομό μου, δεκτές», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάκης Γαβαλάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ