2021-07-07 10:00:08
Φωτογραφία για «Κάτι τρέχει με την Μάριον» την ερχόμενη σεζόν

Αβέβαιο φαίνεται να είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Μάριον Μιχελιδάκη στην ΕΡΤ. Παρά το γεγονός ότι η δημοσιογράφος έκανε φέτος το “Κάτι τρέχει με τη Μάριον” μια εκπομπή που και της πήγε αλλά και είχε απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό στο κρατικό κανάλι ψάχνονται για αλλαγές στη συγκεκριμένη ζώνη κάνοντας μια εκπομπή λιγότερο ενημερωτική.

Οι τελικές αποφάσεις δεν έχουν ακόμη παρθεί πόσω μάλλον ανακοινωθεί στην ίδια, Ωστόσο, δεν φαίνεται να ισχύει το ίδιο για τις δυο ενημερωτικές εκπομπές τις καθημερινές “Από τις έξι” με Κοτταρίδη, Πιτταρά και Βίδου που πρόκειται να προστεθεί στην ομάδα από τη νέα σεζόν όπως σας αποκάλυψα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά και τις “Συνδέσεις” με Παπαχλιμίντζο – Καϊμένου που ακολουθεί, ενώ και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου συνεχίζεται και τη νέα σεζόν το “Σαββατοκύριακο στην ΕΡΤ” με Λασκαράτο – Σκάλκο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή Κάτι τρέχει με τη Μάριον ανανεώθηκε για άλλα 14 επεισόδια, προϋπολογισμού 35.354 ευρώ, πλέον φόρων και εισφορών προκειμένου να βγουν οι τελευταίες εκπομπές μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.



Πηγή: tinamess

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ