2021-07-14 10:20:05
Φωτογραφία για Το «αντίο» του Πέτρου Πολυχρονίδη στην Βάλια Χατζηθεοδώρου

 



Ολοκληρώθηκε για ακόμη μια σεζόν ο «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Ο παρουσιαστής με μια ανάρτηση στα social media,αποχαιρέτησε την συνεργάτιδα του Βάλια Χατζηθεοδώρου και ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τον Σεπτέμβριο.

 «Η πανδημία δυσκόλεψε απίστευτα όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα αυτή τη σεζόν. Το "καράβι" του Τροχού της Τύχης όμως, όχι απλά επιβίωσε αλλά έφτασε και σε λιμάνια που δεν είχε φανταστεί.Όλα φυσικά χάρη στα πιο οργανωμένα πληρώματα της TV. Αυτό της Τόνιας Σαγιάκου (Green Pixel) στην παραγωγή. Του σκηνοθέτη μας Τάσου Σινάπη με τις 45 κάμερες και τα 7 ελικόπτερα. Το οξυδερκές πλήρωμα του αρχισυντάκτη μου Στάθη Μαντά. Τα ακούραστα ναυτάκια της Ζορζέτας Ζαχαρτζή στο γραφείο Τύπου και φυσικά τη διεύθυνση προγράμματος του STAR και κυρίως την Ίλια Κυριάκου που δεν είχε προσωπική ζωή φέτος για να μη λείψει τίποτα σε 'μας.

Κράτησα για το τέλος ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στη Βάλια Χατζηθεοδώρου. Ένα υπέροχο και γλυκύτατο παιδί που ταξίδεψε τις προηγούμενες δύο σεζόν μαζί μας και φυσικά θα ανήκει για πάντα στο πλήρωμα του μακροβιότερου τηλεπαιχνιδιού της ελληνικής τηλεόρασης. Του ΤΡΟΧΟΥ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ.Καλό καλοκαίρι. Ραντεβού τον Σεπτέμβριο στην 8η σεζόν με πολλές εκπλήξεις».





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ