2021-07-18 10:20:06
Φωτογραφία για STAR-ALPHA: Διαφορετικά τα πρωινά για να μην «χτυπηθούν» μεταξύ τους

Ένα εναλλακτικό πρωινό που θα δίνει βάση κυρίως στην προώθηση των προϊόντων του σταθμού (GNTM, MasterChef, DWTS) και προσέγγιση της χαλαρής lifestyle επικαιρότητας με χιουμοριστική διάθεση στήνει το STAR με το δίδυμο Καρτελιά – Παπίλα.

Για το λόγο αυτό μαθαίνω μάλιστα πως θα είναι σχετικά low bughet πρόγραμμα. Αντίθετα το πρωινό του Alpha με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου θα κινηθεί στη λογική του «Ευτυχείτε!» των προηγούμενων χρόνων δηλαδή πολύ ρεπορτάζ καλλιτεχνικό, τηλεοπτικό και φυσικά κοινωνικό όταν η επικαιρότητα το απαιτεί, με «πεσίματα» και συνεντεύξεις των προσώπων της επικαιρότητας.

Πάγια τακτική της διοίκησης των δύο καναλιών Alpha και Star που έχουν κοινή ιδιοκτησία είναι να μην «κονταροχτυπιούνται» ομοειδή προϊόντα αλλά να υπάρχουν δύο ξεχωριστές προτάσεις για το τηλεοπτικό κοινό. Η ίδια λογική θα εφαρμοστεί φυσικά και στο prime time. Επειδή με το πρωινό πρόγραμμα της Κατερίνας Καινούργιου υπάρχουν οι γνωστές νομικές εμπλοκές με το Open οι ανακοινώσεις θα καθυστερήσουν λίγο ακόμη.



Πηγή: nassosblog.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ