2021-07-23 16:20:14
Φωτογραφία για Τα χαμηλά νούμερα των εμβολιασμένων προκαλούν πανικό στην Κυβέρνηση! Οι σκέψεις για να αυξηθούν τα νούμερα...



 Απογοητευτικά είναι τα νούμερα των εμβολιασμένων αυτή τη στιγμή με την Κυβέρνηση να αρχίζει να φοβάται πως ίσως η λύση ενός νέου lockdown να μην είναι τόσο μακρινή. Μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί ολοκληρωμένα 4.787.767 συμπολίτες μας, ενώ τουλάχιστον με τη 1 δόση έχουν εμβολιαστεί 5.551.526 άνθρωποι. 

Νούμερα που αυτοί τη στιγμή φαίνεται πως δεν θα οδηγήσουν στον βασικό στόχο που είναι μέχρι το τέλος Αυγούστου να έχουν εμβολιαστεί 7.500.000 άτομα. Ο λόγος είναι πως με το τέλος του Καλοκαιριού θα γίνει το μεγάλο «μπαμ» της διασποράς με ορατό τον φόβο να παραλύσει το σύστημα υγείας μας. 

Το επόμενο βήμα της Κυβέρνησης για να ανεβάσει τα νούμερα είναι ο κατ’ οίκον εμβολιασμος, αλλά και οι επισκέψεις ειδικών σε περιοχές που παρατηρείται χαμηλός αριθμός εμβολιασμένων, ώστε να αλλάξουν με την πειθώ εκείνες τις εστίες καχυποψίας που εξακολουθούν να υπάρχουν.

Στην επόμενη φάση, εξετάζεται και το σενάριο να επεκταθεί και ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και σε άλλους κλάδους. 

Οι πιο απαισιόδοξοι υποστηρίζουν πως και με αυτά τα δεδομένα δεν θα πετύχουμε τους 7.500.000 εμβολιασμένους τις επόμενες 35 μέρες. Τέλος, μη ξεχνάμε πως το θετικό με τα υψηλά νούμερα στα κρούσματα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα, «χτίζεται» και ένα υψηλό τοίχος ανοσίας των ανεμβολίαστων. 



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ