2021-08-09 14:21:59
Φωτογραφία για Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης



 Μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση ήρθε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο Βασίλης Μπουζιώτης. Ο δημοσιογράφος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και την είδηση έκανε γνωστή η συνάδελφος του, Έλενα Ακρίτα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Πριν λίγα λεπτά, η δημοσιογράφος έγραψε:

«O Βασίλης Μπουζιώτης δεν μένει πια εδώ. Πήγε να συναντήσει την μανούλα του και την όμορφη Έφη του. Φεύγει και παίρνει μαζί του τις αναμνήσεις μας, τα νιάτα μας, τα ξενύχτια, τα καυγαδάκια και τις σφιχτές αγκαλιές, τα αποκλειστικά του, τη λατρεία του για το θέατρο και τους ανθρώπους του. Έφυγε νέος, έφυγε θαρραλέος, έφυγε όπως έζησε με το κεφάλι ψηλά. Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος κι ένας παθιασμένος δημοσιογράφος.

Αφήνει πίσω τον αγαπημένο ανεψιό, αφήνει πίσω κι εμάς τους φίλους και συναδέλφους του που τόσο τον αγαπήσαμε. Δεν θα σε ξεχάσουμε Βασίλη, αλήθεια στο λέω. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε ξεχάσουμε. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχουμε πάντα μέσα μας τον ήχο της φωνής σου στο τηλέφωνο, εκείνο το τόσο δικό σου το «έλα βρε» που ήταν ο κλασικός χαιρετισμός σου. Αντίο Βασίλη, τιμή μου που σε γνώρισα!»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ