2021-08-21 15:20:08
Φωτογραφία για Ράδιο Αρβύλα: Το πλάνο της νέας τηλεοπτικής σεζόν

 



Λίγες μόλις ημέρες απομένουν για το άνοιγμα της αυλαίας, η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι προ των πυλών και ανάμεσα στα κανάλια που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στα τηλεοπτικά δρώμενα είναι και το Open tv.

Αυτό το διάστημα οι ιθύνοντες ετοιμάζουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου στις 6 Σεπτεμβρίου που ξεκινά και επίσημα η νέα σεζόν να είναι όλα έτοιμα!Νέες εκπομπές, φρέσκα τηλεοπτικά πρόσωπα,σειρές ενώ και οι σταθερές του καναλιού, είναι όλα έτοιμα να πέσουν στη μάχη της τηλεθέασης.

Ανάμεσα σε αυτά φυσικά και οι εκπομπές του Αντώνη Κανάκη. Ως είθισται οι Ράδιο Αρβύλα αλλά και η εκπομπή Βινύλιο δεν ξεκινούν με το άνοιγμα της σεζόν αλλά μερικές εβδομάδες αργότερα.Έτσι λοιπόν θα συμβεί και φέτος, με την ομάδα του Αντώνη Κανάκη να φέρνει και πάλι τη σάτιρα στο προσκήνιο με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν όμως η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα δεν θα είναι καθημερινή και όπως μαθαίνουμε ο λόγος δεν είναι άλλος από την πίεση του χρόνου. Τι σημαίνει αυτό;

Η ομάδα που ετοιμάζει τα χιουμοριστικά βιντεάκια με βάση την επικαιρότητα δεν προλαβαίνει από μέρα σε μέρα να πραγματοποιεί τα γυρίσματα και το μοντάζ, επομένως στα πλάνα υπάρχει η μείωση των επεισοδίων χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε αν θα είναι δυο ή τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα, το σίγουρο είναι πως πλέον δεν θα είναι καθημερινή.

Σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορήσαν και θέλουν τον Αντώνη Κανάκη να αναλαμβάνει διευθυντική θέση στο κομμάτι του ψυχαγωγικού τομέα του σταθμού, σύμφωνα με πληροφορίες μας, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ούτε το κανάλι έκανε σχετική πρόταση στον παρουσιαστή αλλά ούτε κι εκείνος είχε τέτοια διάθεση, να αναλάβει δηλαδή και θέση πίσω από τις κάμερες και μάλιστα σε πόσο διοικητικό.Το παράδοξο βέβαια είναι πως αν και η εκπομπή του, υπάρχει στο πλάνο του καναλιού ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του. Μέχρι και αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές ο Αντώνης Κανάκης δεν έχει υπογράψει ενώ οι υπεύθυνοι του καναλιού αισιοδοξούν πως αυτό θα συμβεί σε άμεσο χρόνο εκτός κι αν γίνει η μεγάλη ανατροπή και τελικά ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του «κλείσουν» σε άλλο κανάλι.





Πηγή: gossip.tv



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ομάδα της Μπέτυ Μαγγίρα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ομάδα της Μπέτυ Μαγγίρα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ