2021-08-23 21:28:40
Φωτογραφία για DIY θήκη για χαρτοπετσέτες από σπάγγο
Ο φυσικός σπάγγος από γιούτα είναι ένα υλικό που προσφέρεται για πολλών τύπων διακοσμητικές αλλά και χρηστικές DIY - Κατασκευές και η συγκεκριμένη χειροποίητη θήκη για χαρτοπετσέτες είναι πραγματικά εντυπωσιακή, ενώ η διαδικασία δημιουργίας της δεν παρουσιάζει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία ακόμη και για εντελώς ερασιτέχνες σε παρόμοια εγχειρήματα. 

Για την κατασκευή της θα χρειαστείτε μόνο σπάγγο από γιούτα και θερμοκολλητικό πιστόλι, με το οποίο τα κομμάτια του σπάγγου θα πρέπει να κολληθούν μεταξύ τους, αφού πριν διπλωθούν στον κατάλληλο σχηματισμό ανά τμήμα της κατασκευής.  

Η θήκη αποτελείται επί της ουσίας από 3 τμήματα (την βάση και τα δύο πλαϊνά μέρη) τα οποία δημιουργούνται από μικρότερα κομμάτια σπάγγου στο κατάλληλο σχήμα, κολλημένα μεταξύ τους. 

Ένα καμπύλο μακρύ αντικείμενο πχ ένα μολύβι θα σας βοηθήσει ώστε να δώσετε στον σπάγγο τον απαιτούμενο σχηματισμό στα κυκλικά κομμάτια. 


Η πιο πρακτική διαδικασία είναι αρχικά να δημιουργήσετε όλα τα μικρά κομμάτια που αποτελούν τα μεγαλύτερα τμήματα και στην συνέχεια να τα κολλήσετε μεταξύ τους, δημιουργώντας αρχικά την βάση της θήκης πάνω στην οποία δεξιά και αριστερά θα κολληθούν τα δύο πλαϊνά μέρη. 

Η σιλικόνη έχει την ιδιότητα εκτός της κόλλησης να "σκληραίνει" τον φυσικό σπάγγο, κάνοντας την κατασκευή απόλυτα σταθερή με την προϋπόθεση βεβαίως ότι θα χρησιμοποιήσετε φυσικό σπάγγο και όχι πλαστικό. 

Προαιρετικά μετά την ολοκλήρωση της θήκης μπορείτε να περάσετε τον σπάγγο με ένα διαφανές προστατευτικό βερνίκι γενικής χρήσης που θα αδιαβροχοποιήσει την επιφάνεια του σπάγγου και θα σας επιτρέπει να καθαρίζετε την θήκη με νερό. 

Η τελική διακόσμηση είναι φυσικά θέμα προσωπικής επιλογής και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χάντρες ή όποιο άλλο στοιχείο προτιμάτε, ενώ η κατασκευή μπορεί να πραγματοποιηθεί με σπάγγο φυσικής απόχρωσης ή λευκό ή και χρησιμοποιώντας ανά τμήματα διαφορετική απόχρωση. 

ΠΗΓΗ:
domosedi.ru
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ