2020-01-04 22:29:03
Φωτογραφία για Τώρα μπορείτε να χαράξετε δωρεάν ένα Emoji η το όνομα σας σε μια θήκη AirPods
Η Apple έχει προσθέσει μια νέα επιλογή για να κάνετε μοναδικά τα ακουστικά σας με την φόρτιση των AirPods. Τώρα είναι δυνατόν να χαράξουμε ένα Emoji, αντί να έχουμε ένα απλό κείμενο.  

Προσφέρονται συνολικά 31 Emoji, συμπεριλαμβανομένου του Emoji που χαμογελάει, του Emoji με τη γλώσσα του, του Emoji με τα χέρια του, του Emoji που κάνει το σημάδι της ειρήνης, της καρδιάς Emoji, «Star Emoji, Unicorn Emoji, Ghost Emoji και πολλά άλλα, ακόμη και με μια επιλογή ζώων. Οποιοσδήποτε Emoji επιλέγετε, δεν έχει χρώμα.

Η χάραξη είναι ελεύθερη, ανεξάρτητα από το μοντέλο των AirPods που επιλέξατε. Από την άλλη πλευρά, δεν είναι δυνατό να έχουμε μαζί κείμενο και ένα Emoji και θα πρέπει είτε το ένα είτε το άλλο. Θα σημειώσουμε εν τω μεταξύ ότι η Apple φαίνεται να έχει αλλάξει το μέγεθος της γραμματοσειράς όταν επιλέγουμε να έχουμε ένα κείμενο χαραγμένο στην περίπτωση με την φόρτιση των AirPods.

Εάν θέλετε να προσθέσετε μια εγχάραξη στην φόρτιση των AirPods, μεταβείτε στο Apple Online Store , επιλέξτε το μοντέλο AirPods σας και κάντε κλικ στο "Free Personalization". Στη συνέχεια έρχεται η επιλογή ενός κειμένου ή ενός Emoji. Στη συνέχεια επικυρώστε και περάστε την παραγγελία.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ