2021-09-08 14:21:28
Φωτογραφία για Χειλάκης: «Το 2019 είπα “όχι” στις “Μέλισσες”. Ήταν γνωστό το μένος που είχα στην μυθοπλασίας»

Καλεσμενος στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλακης. Ο γνωστος ηθοποιός,μέσα σε ολα,αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες» και το «όχι» που είχε πει.

«Δεν είμαι ζεν πρεμιέ πλέον. Είμαι 51. Δεν ήμουν ο ωραίος του σχολείου. Έτσι αυτό σε βάζει να δημιουργείς άλλες συνθήκες γοητείας…»

«Πάντα ζήλευα τον Άλκη Κούρκουλο! Έγινα διάσημος στα 28 μου, ευτυχώς για εμένα δεν έγινα διάσημος στα 21 μου. Από μικρή ηλικία συνεργάστηκα με όσους ποθούσα και ξαφνικά έγινα διάσημος.Ήταν γνωστό το μένος που είχα εναντίον της τηλεόρασης και ειδικά της μυθοπλασίας. Διότι τα τελευταία χρόνια γίνονταν άδικα. Το 2019 είχα πρόταση για τις “Άγριες Μέλισσες” και είπα “Όχι”. Οι “Άγριες Μέλισσες” είναι μια δουλειά που σέβεται τον καλλιτέχνη. Μπήκα σε μια σειρά που πραγματικά σέβεται το προϊόν», είπε ο ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε ότι θα κάνει έναν «κακό» αρχηγό μιας παρακρατικής οργάνωσης.

«Ήταν το πρώτο μου γύρισμα μετά από 11 χρόνια. Είχα φοβερό άγχος και τρακ. Είμαι χαρούμενος που συνεργάζομαι με ανθρώπους που θαυμάζω».

Μίλησε και για την πανδημία δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να καταλάβει τους αρνητές του ιού. «Ακόμα και οι αρνητές στράτευσης σηκώνουν το όπλο τους».





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ